Dünya zevkleri rahmetlileri hic alakadar etmez.
Firenke bir haller oldu aşık mı oldu ne var gelmiyor@Frenk , parmaklarina kramp mi girdi sen hayirdir: )
Firenke bir haller oldu aşık mı oldu ne var gelmiyor
Kasım bitmeden aşkı yakalama peşine düştü ya da kokoreççidedirkonsumu buldu napti acaba: )
Bitirdik demek isterdim ama kavuracak babayiğit çıkmadı
Forumcsn anlaştık bu sefer beni imde elimi kolumu bağladılar gece sana yok taklidi yaptıkBen geldim yine gittiniz bak! Bilerek mi yapıyorsunuz
Evet
Hayır
Bilmem
Buldu
Hayır
EvetToplu cevap djdjs
Bıktın bizden demi söyle söyle çekinme! Kelle paçacı bizim sana veremedikleirmizi verdi demi?Evet
Hayır
Bilmem
Buldu
Hayır
Kelle Paça verdiBıktın bizden demi söyle söyle çekinme! Kelle paçacı bizim sana veremedikleirmizi verdi demi?
kokusu oraya kadar geldi mi ?@Frenk iyyyy ne kadar botoxladin dün gece : )
Kendi helvamı kavurup öyle ölüyümBitirdik demek isterdim ama kavuracak babayiğit çıkmadı
Forumcsn anlaştık bu sefer beni imde elimi kolumu bağladılar gece sana yok taklidi yaptık
Helva kesitrmeden gitme yöntemi@Frenk ben helva yapmadim, cok sagliksiz yaa jdhdj
Gittiysen ortaya çıkıcazYine ben geldim ve herkes gitmiş, artık tesadüf olamaz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.