Hacamatta da zorla akıtıyorlar kanı ama 😰Edebi sözlerle raks etmez misiniz efenim lütfen!
akacak kan damarda durmaz bazen yolları açmak gerek
hacamatı nasıl icat ettiler zannediyorsun![]()
Hacamatta da zorla akıtıyorlar kanı ama 😰Edebi sözlerle raks etmez misiniz efenim lütfen!
akacak kan damarda durmaz bazen yolları açmak gerek
hacamatı nasıl icat ettiler zannediyorsun![]()
yok be kesikleri tınca şar şar akıyorHacamatta da zorla akıtıyorlar kanı ama 😰
Gördüm o videoyu da meydanlardaki havuzlu heykeller gibi ben kendime kıyamam jiletletemem izi kalır 😰yok be kesikleri tınca şar şar akıyor
hele alından akıtıyorlar bir videoda bir şeyle delip şelale gibi kan geliyor
tam öyleydi yaaaa çok fenaGördüm o videoyu da meydanlardaki havuzlu heykeller gibi ben kendime kıyamam jiletletemem izi kalır 😰
@Diemti nin merak ettiği vakum işlemi işte o :d kupa ile çekiyorlar kanı şifalı olduğunu düşünüyorum ama kendime kıyamıyorumtam öyleydi yaaaa çok fena
beni jiletlettiren tanıdıklarım var bir de jilet yarasının üzerine bardak falan koyyolar daha çok kan gelsin diye![]()
ben kendimi öyle insanların eline bırakır mıyım kolay kolay ?@Diemti nin merak ettiği vakum işlemi işte o :d kupa ile çekiyorlar kanı şifalı olduğunu düşünüyorum ama kendime kıyamıyorum
Deneyenler de iyi geldiğini söylüyor
Sen nasıl hissettin hacamat sonrası?
Yapma yanarsın izi kalırben kendimi öyle insanların eline bırakır mıyım kolay kolay ?
faça atılacaksa kendime atarim![]()
Sırtı tutulunca annem bardak çektirirdi iyi geliyordu. Hacamat gibi ama kansızı. D@Diemti nin merak ettiği vakum işlemi işte o :d kupa ile çekiyorlar kanı şifalı olduğunu düşünüyorum ama kendime kıyamıyorum
Deneyenler de iyi geldiğini söylüyor
Sen nasıl hissettin hacamat sonrası?
bizikiler bir dilim patatese kibriti diker yakar bardağı kapatırdı çok komediSırtı tutulunca annem bardak çektirirdi iyi geliyordu. Hacamat gibi ama kansızı. D
Eskiden hastaneye öyle kolay gidilmiyordu şimdi de randevu yok gerçi patates kibrit devambizikiler bir dilim patatese kibriti diker yakar bardağı kapatırdı çok komedi
Baya işe yarıyor. Yokluktan insanlar tedavi yöntemleri geliştirmişler.bizikiler bir dilim patatese kibriti diker yakar bardağı kapatırdı çok komedi
sonraddan bardağa kolonya ispirto sürüp yakanları gördümBaya işe yarıyor. Yokluktan insanlar tedavi yöntemleri geliştirmişler.
Almayım ben, canım kıymetlidir.sonraddan bardağa kolonya ispirto sürüp yakanları gördüm
işe yaramsını bilmem de eğlenceli idi
acıtıyor mu ki ? sadece morsun işteAlmayım ben, canım kıymetlidir.
Yok ondan demiyorum.acıtıyor mu ki ? sadece morsun işte
Bela mıknatısı mısın sen ?Yok ondan demiyorum.
Başkasında işe yarayan şey, ben de denendiğinde illa bir maraz çıkıyor.
Belayı üstüme çekerim.d
Yok ondan demiyorum.
Başkasında işe yarayan şey, ben de denendiğinde illa bir maraz çıkıyor.
Belayı üstüme çekerim.d
Yanında olsaydımmmm
bizi seul de gezdirseneYanında olsaydımmmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.