zaman zaman korkutuyorsun beni kuzum .s.s
Bazen kendime fazla yükleniyorum da, yorgun düsüyorum :ddd üc kahveye ihtiyacimmm vaar
zaman zaman korkutuyorsun beni kuzum .s.s
asla işine karışmıyor ve yargılamıyorum ama.... 3 kahve sence de fazla değil mi ?Bazen kendime fazla yükleniyorum da, yorgun düsüyorum :ddd üc kahveye ihtiyacimmm vaar
değerli sanatçılar gönlümüzde, kulağımızda başka yerlerde olunca bi tane daha gelmez oluyor evet (:
denk gelirse armağan ederim. bugün efkar/rock karışımı var menümde aksdaskjd
ben de sırada emre aydın var. lise yıllarımın sonunda keşfedip ünide bol bol takıntı haline getirdiğim adam. şimdi yıllar geçti aradan. hala emre'nin sesini duyunca derdim yoksa bile dert basarbende haykodan devam ediordum : )
ben de sırada emre aydın var. lise yıllarımın sonunda keşfedip ünide bol bol takıntı haline getirdiğim adam. şimdi yıllar geçti aradan. hala emre'nin sesini duyunca derdim yoksa bile dert basar![]()
Sen gidersen fluffy ölür kaybolmaYusuf Güney gibi kaybolucam ortalıktan![]()
efkar havamdayken ayağımı gazdan çekmiyorum ya. sezen müslüm vs. artık elimin altında, aklımın ucunda kim varsa hepsi okey geliyorbilirim : ) mesela ben cok fazla sezen dinleyemiorum. Beni net depresyonlara sokuyor.
fena fenaa..
Ne kadar tatlısın Günışığı ☺️
Teşekkür ederim 😊@KahKaha geçmiş olsun.
kolay gelsin. aşırı yoğunum ben. o kadar yoğunum ki güne mentalim patlak başladığım için arada buraya kaçamak yapıyorum işe odaklanamk yerine kasjdasdTünaydın: ) bugün uzun bir gün olucak
kolay gelsin. aşırı yoğunum ben. o kadar yoğunum ki güne mentalim patlak başladığım için arada buraya kaçamak yapıyorum işe odaklanamk yerine kasjdasd
umarım senin için bu durum geçerli değildir
kolaylıklar dilerim. eğer bu ritimde giderse benim iş 2-3 arası hafifler gibi duruyor.Sen yine kaçamak yapabiliyorsun: ) ben yapamayacağım bile: )
Kolay gelsin. Bende birazdan başlayacağım işe : ) anca gece evde olurum.
Aşkım ölürsün sen öyle kıyamam sana gözümün örsüm çekicim üzengim 💋💋💋Bırakıcam bu sağlıklı hayatı![]()
Dönüşüne sevindim Kerim, insan en çok da kendine vakit ayıramıyor. Fırsatın oldukça gel beklerimHoşbuldum, Ankara'dayım bir süredir ama işten güçten fırsat bulamıyordum. Hâlâ işler aynı doğrusu 🤷♂️
Dönüşüne sevindim Kerim, insan en çok da kendine vakit ayıramıyor. Fırsatın oldukça gel beklerimBir takı sitesi ile ilgileniyordun, bıraktın mı yoğunluktan devam mı yoksa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.