Ben göremiyom ki ya şekiller hiç benzemiyor bir şeye @nunu yu etiketle o güzel bakıyorYok öyle bedava fal. Ben de yapıp içeyim sen bana bak ben sana. Öyle olur anca![]()
Ben göremiyom ki ya şekiller hiç benzemiyor bir şeye @nunu yu etiketle o güzel bakıyorYok öyle bedava fal. Ben de yapıp içeyim sen bana bak ben sana. Öyle olur anca![]()
Ben göremiyom ki ya şekiller hiç benzemiyor bir şeye @nunu yu etiketle o güzel bakıyor
Çoookkk hoş buldum çiçeğim asıl sen hoş geldin 🍒hoşgeldin çiçeğim @Chen
seni masrafa sokar mıyım balım. teşekkür ederim hoşbuldum. unutmuştum burayı. uğrayım dedim (:Aaa görmemişimTayfun
çikolata ile telafi edelim mi
![]()
Aşk olsun... Burayı unutmak beni unutmak demek ama... Bir porsiyon teessüf yolladım aldın mı?seni masrafa sokar mıyım balım. teşekkür ederim hoşbuldum. unutmuştum burayı. uğrayım dedim (:
aldım. aldım da geldim akdjasd hazırlıklıyım akdjasAşk olsun... Burayı unutmak beni unutmak demek ama... Bir porsiyon teessüf yolladım aldın mı?
Çok iyiyim çiçeğim sen nasılsın görüşmeyeli kod mu yazıyorsun sen geçen bir paylaşım yapmışsınaldım. aldım da geldim akdjasd hazırlıklıyım akdjas
nabersin ?
özellikle 3.cü dakikadan sonra : ))
konuyu işgal etmeyelim diye buraya taşıyayım dedim asdkjsagec kaldimi bende cok seviorum ..
aslinda sevdigim cok var ama dinlerken hic bikmadigim sarkilar..
bir tane hayko daha olamaz.
evet cano, departman değiştim. müşterinin biriyle mahkemelik oldum. psikolojim bozuldu. antidepresan ve uyku hapı verdi doktor filan falan.. üff. bi ton makara. bi ara anlatırımÇok iyiyim çiçeğim sen nasılsın görüşmeyeli kod mu yazıyorsun sen geçen bir paylaşım yapmışsın
konuyu işgal etmeyelim diye buraya taşıyayım dedim asdkjsa
her şarkıda olmasa bazı yerlerde böyle gırtlaktan söylüyorlar ya... orada işte açık ciğer ameliyatı oluyor gibi hissediyorum.
böyle hissettiren nadir parçalardan...
Bu online işlerin tek kötü tarafı kavga ettiğin müşteri üzerine atlatamıyor olmak. Bi atlasan mesela dilini ensesinden çıkarsan çok rahtlarsınevet cano, departman değiştim. müşterinin biriyle mahkemelik oldum. psikolojim bozuldu. antidepresan ve uyku hapı verdi doktor filan falan.. üff. bi ton makara. bi ara anlatırımşuan iyiyim
o zaman bu bize gelsin. cünkü bende o olayin hastasiyim..
sorma yaa. bi elime geçirseydim daha iyi olurdu ama. maalesef mahkemeye vermek zorunda kaldım akdjasdBu online işlerin tek kötü tarafı kavga ettiğin müşteri üzerine atlatamıyor olmak. Bi atlasan mesela dilini ensesinden çıkarsan çok rahtlarsın
Yeni departmanın hayırlı olsun umarım daha sakin daha az yorucu geçer çalışmaların
bunu daha önce dinlemedim desem beni linçlemezsin demi asdklasjd
evet, bugün de bişi kattım bünyeye. teşekkür edeirm. günü zararsız kapattım sayendee ii oldu : ) bu gece dinlemis oldun : )
evet, bugün de bişi kattım bünyeye. teşekkür edeirm. günü zararsız kapattım sayende
![]()
iyi bari. sevindim (:ee bende gülümsemis oldum : ) rutinimde yoktu böle seyler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.