@İ love you kaçaksın kaçak
evet evet biraz öyle oldu@İ love you kaçaksın kaçak
Bu yoğunlukta kendimizi unutuyoruz. 🤦♂️ Takı sitesi devam ediyor, hatta yeni bir site daha hazırlıyorum şuan. Fırsat buldukça birde onlara zaman ayırıyorum işteSizlerde durumlar nasıl.
Aha bir Ispartalı gördüm sanki 🤣 @Neşe Palamudu
Neden neden öyle olduevet evet biraz öyle oldu
Kayseri Berçin Yaylası'ndan herkese günaydın 😉
![]()
Biraz öyle :)sen kayserili miydin ?
Ne çabuk büyüyorlar dah dün gibiydi bebek odasını özenle hazırlamıştın❤️❤️❤️❤️iyi
Bir sorun yok
oğlum 5 aylık oldu. 😀
Ne çabuk büyüyorlar dah dün gibiydi bebek odasını özenle hazırlamıştın❤️❤️❤️❤️
Anne olmak nasıl geldi sana alıştın mı bu duyguya seda
Güle güle büyüt bebeğinievet doğru.
Alıştım.
Bir sorun yok şuan.
değişik bir duygu.
Farklı.
🙂
SağolGüle güle büyüt bebeğini
Hayallerine etmiş gibi olmazsam dün izlediğim video var. Tır şoförü abi çırılçıplak tırın ışığı açık estire estire sürüyordu tırını
Hayallerine etmiş gibi olmazsam dün izlediğim video var. Tır şoförü abi çırılçıplak tırın ışığı açık estire estire sürüyordu tırını
Çılgın herif yaşlıydı, emanetleri gizleyecek kadar göbeği vardıNiye olmasın bak güzel fikirmiş![]()
Çılgın herif yaşlıydı, emanetleri gizleyecek kadar göbeği vardı
Taşıma ruhsatı vardır umarımReis zaten benim göbeğim yok da. Olsaydı bile emanetimi gizleyemezdi. O derece.![]()
Taşıma ruhsatı vardır umarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.