Afiyet olsun 😁@DehDemedenGidenAt en sevdiğim tatlıyı sorarak hatırlattın en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum spnuc olarak profiterol sipariş ettim sağol 😂
Afiyet olsun 😁@DehDemedenGidenAt en sevdiğim tatlıyı sorarak hatırlattın en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum spnuc olarak profiterol sipariş ettim sağol 😂
Kıyafet konusunda onlar yeni doğan küçük gruplardan almışlardır bence.@seda29 bi arkadaşımın eşi doğum yapacak ilerleyen aylarda. sıradan bi hediye almak istemiyorum. çocuk doğduğunda en çok lazım olan şey ne oluyor ? ne alsam daha fazla iş görür ?
kesinlikle hemfikirim. yeni doğan kıyafetleri ile doludur zaten evKıyafet konusunda onlar yeni doğan küçük gruplardan almışlardır bence.
Eğer siz kıyafet düşünüyorsanız biraz büyük gruplardan alabilirsiniz.
bez mama zaten çok lazım olan ürünler .
Bana öyle hediye olarak getirenler oldu.
😄
yıllar önce bi çifte zıbınlık götürmüştüm 2 çeşit. sonradan dediler ki iyi ki getirmişsin harika işimizi gördüKıyafet konusunda onlar yeni doğan küçük gruplardan almışlardır bence.
Eğer siz kıyafet düşünüyorsanız biraz büyük gruplardan alabilirsiniz.
bez mama zaten çok lazım olan ürünler .
Bana öyle hediye olarak getirenler oldu.
😄
Evet oda işe yarar çıtçıtlı olanlardanyıllar önce bi çifte zıbınlık götürmüştüm 2 çeşit. sonradan dediler ki iyi ki getirmişsin harika işimizi gördüdedim aynı taktik söker mi acaba
Evet çünkü en çok yeni doğanlardan almaya başlıyorlar ilk baştakesinlikle hemfikirim. yeni doğan kıyafetleri ile doludur zaten ev
Bana para getirenlerde oldu 😀😃Çeyrek altın. Hem nakit para gibi aşşağılayıcı, öküzce olmaz, hem kültürümüze ait, hem de aile kendi istediği gibi bir şey alabilir bozdurup.
o ikinci seçenek olarak aklımda. ama evet mantıklıÇeyrek altın. Hem nakit para gibi aşşağılayıcı, öküzce olmaz, hem kültürümüze ait, hem de aile kendi istediği gibi bir şey alabilir bozdurup.
Once o takma tırnaklarını cıkarr
Nasil tepkisizim neye tepki göstermem gerekiyorr
Gece hanım her zaman yanımda onsuz olmazzgecemi girdi aramiza de bakim : )
Gece hanım her zaman yanımda onsuz olmazz
![]()
Dikkat et o seni isirip tırmıklamasın, tırnakları da uzun ona göreesöyle ona isircam onu : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.