Eru

Platin Üye
İnce giyiyorsun havalar serinledi dikkat et @Eru geçmiş olsun

Havalar serinledi ama beni hala ter basıyorum. Tshirtle takılıyorum. Bence ondan değil, salgın var. Kardeşim iş yerinde kaptı eve getirdi. Anneme geçti. Şimdi de bana geçti.

Lavinia

Platin Üye
Havalar serinledi ama beni hala ter basıyorum. Tshirtle takılıyorum. Bence ondan değil, salgın var. Kardeşim iş yerinde kaptı eve getirdi. Anneme geçti. Şimdi de bana geçti.

Her türlü salgın var suanda daha kış başlamadan

Hasta olan maske takması lazım evde bile olsa havlular vs ayrılması lazım yoksa herkes sürünüyor 🤦🏻‍♀️

• sigara
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Her türlü salgın var suanda daha kış başlamadan

Hasta olan maske takması lazım evde bile olsa havlular vs ayrılması lazım yoksa herkes sürünüyor 🤦🏻‍♀️

Öyle tabi. Ama sallayan kim? Hiç uğraşamam tekrar maske bilmem ne diye. Aha işte iki gün boğazım ağrıdı, biraz burnum aktı oldu bitti.

Lavinia

Platin Üye
Teşekkürler Lavinia,ben iyiyim valide hanım aniden hastaneye kaldırıldı,kendisine üzüldüğümden zayıf anımda yakaladı grip. Düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim

Annene de geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım..

CaT

🎈
Board Admin
@nunu bugün youtube de aysegül hocanin canli yayinina katildinmi? Nunu nickli biri vardi da acaba senmisin diye merak ettimm

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@nunu bugün youtube de aysegül hocanin canli yayinina katildinmi? Nunu nickli biri vardi da acaba senmisin diye merak ettimm
Yok valla Eve koşturuyordum hiç bilmiyorum bile 🤭 belki buradaki nickimide nunushai yaparım her yerde aynı olur

• Love
Tepkiler: CaT

Biggie

Özel Üye
@seda28 tebrik ederim yeni oğlunu, allah sağlık ve sıhhatle analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah

Üst Alt