Teşekkür ederim Lavinia bir çeyrek kaldı tamamen iyi olmama :)
Hadi bakalım önce moral :) sonra hemen iyileşirsin geçmiş olsun
Teşekkür ederim Lavinia bir çeyrek kaldı tamamen iyi olmama :)
Dün fenaydım. Ama bugün pik noktasıydı bence. Burun akıntısı fazlalaştı ama öksürük ve boğaz ağrısı azaldı. 2 güne fişşek gibi olurum yine.
İnce giyiyorsun havalar serinledi dikkat et @Eru geçmiş olsun
Havalar serinledi ama beni hala ter basıyorum. Tshirtle takılıyorum. Bence ondan değil, salgın var. Kardeşim iş yerinde kaptı eve getirdi. Anneme geçti. Şimdi de bana geçti.
Her türlü salgın var suanda daha kış başlamadan
Hasta olan maske takması lazım evde bile olsa havlular vs ayrılması lazım yoksa herkes sürünüyor 🤦🏻♀️
Teşekkürler Lavinia,ben iyiyim valide hanım aniden hastaneye kaldırıldı,kendisine üzüldüğümden zayıf anımda yakaladı grip. Düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim
Teşekkürler Lavinia,ben iyiyim valide hanım aniden hastaneye kaldırıldı,kendisine üzüldüğümden zayıf anımda yakaladı grip. Düşünüp sorduğun için çok teşekkür ederim
ben değildim@nunu bugün youtube de aysegül hocanin canli yayinina katildinmi? Nunu nickli biri vardi da acaba senmisin diye merak ettimm
Yok valla Eve koşturuyordum hiç bilmiyorum bile 🤭 belki buradaki nickimide nunushai yaparım her yerde aynı olur@nunu bugün youtube de aysegül hocanin canli yayinina katildinmi? Nunu nickli biri vardi da acaba senmisin diye merak ettimm
ben değildim
Yavaş vur reis öyle ölmem şuraya atsana içli köfteleriİçli köftee , hazır sipariş almışken bizde gömelim
Mide yanmasıyla uyandığım bir günden günaydın
Fakirlikten kırılıyoruz, pastırma yiyecek para biz de nerde :)pastirma mi yiyip yattin naptin dkjkj
Sağol teşekkür ederim.@seda28 hayirli olsunnn ikinci bebisin, kac aylik?
Teşekkür ederim.@seda28 tebrik ederim yeni oğlunu, allah sağlık ve sıhhatle analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.