Anamı mı paylaşayım 😂😂Nasildi tepkisiii insan bi fotosunu paylasir reklamin olurdu 😄😄
İnanmadı. Elimden almadı çiçeği var ya xd "naptın" diyip duruyor. Hani bi halt ettim de affetsin diye almışım gibi algıladı. Vide çektim bile XD XD
Anamı mı paylaşayım 😂😂Nasildi tepkisiii insan bi fotosunu paylasir reklamin olurdu 😄😄
Anamı mı paylaşayım 😂😂
İnanmadı. Elimden almadı çiçeği var ya xd "naptın" diyip duruyor. Hani bi halt ettim de affetsin diye almışım gibi algıladı. Vide çektim bile XD XD
Aynen öyle oldu ama güzel oldu. "Beni foto çek" deyip poz verdi çiçeğiyke sonra çok sevindi :dYazik yaaa jdjsjd biz kadinlar cicek almamaya alisinca, alinca bi b.. vardir illa diyoruz djsbdj
Şu piyano çalan kızı uyumadan önce gördünüz ya :))nieki @SatanistKesenKedi : )
Yaaaaa güldürdün haaahBen bu gece başka başka rüyalar görürdüm diyordum. Şimdi sabaha kadar kımıldayan parmak doğrayacam rüyamda. Bu da bişeydir yaa
Şu piyano çalan kızı uyumadan önce gördünüz ya :))
Edindik zaten :) gece gece hiç güzel video değildivalla benim beynim öyle gereksiz seleri hafizaya almior artik : )
hem banane kadinin ayakindan : ) onu da erkekler dert edinsin banane: )
@Cherry sen neler yapıyorsun canım 🌸
Pool
Isten ciktim ve yine ise gidiorum kuzum : ) birazdan ofisteyim.. ama fazla kalmicam.
Sen ne yapiorsun cicegim
Olur : ) o zaman cebi bırakayım işimi halledeyim.Yoğun bir gündü benimde artık yatıp uyumalıyım gözlerim yanıyor nerde o gençlik sabahlamaları @Cherry m :))
1 saat içinde müsait olursan bi alo yap konuşalım uzun zaman oldu ;*
Olur : ) o zaman cebi bırakayım işimi halledeyim.
Caldırırım seni 😘
Teşekkür ederim Lavinia bir çeyrek kaldı tamamen iyi olmama :)
Tamam bende bi üzüm alayım jsfhjg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.