Tekrar mı hamilesin hayırlı olsun Seda ❤️
Tekrar mı hamilesin hayırlı olsun Seda ❤️
Evet aynen.Tekrar mı hamilesin hayırlı olsun Seda ❤️
Darısı @Biggie nin başına olsunEvet aynen.
Sağol.
😍
Teşekkür ederim canımDarısı @Biggie nin başına olsun
Sağol teşekkür ederim.
Cinsiyeti erkek. 😀😃35 haftalık
Çok sağol. ☺🤭Ee bu yakinda dogacak? Ikinci oglan allah sabir versun 😁😃
Cimrilikten suyu açmamışlar. Kayseri işte :))İyi geceler
![]()
Geziyor yine Elazığ reisBozüyük
![]()
Para yemek için kazanılır. Birikim yapmak ileride plan yapmak için değil.Geziyor yine Elazığ reis
Böyle ne uzar ne kısalırsın. İlginç bir finansal kafan varmışPara yemek için kazanılır. Birikim yapmak ileride plan yapmak için değil.
En azından benim için böyledir.
Yarın öleceğim zaten. Son kuruşuma kadar yer içer gezerim. :)
Altın alıp kenara koyayım ilerde şöyle böyle yaparım kafası yok ben de.
Dediğim gibi 3 günlük dünya. Uzamaya niyetim yok. :)Böyle ne uzar ne kısalırsın. İlginç bir finansal kafan varmış![]()
Teşekkür ederim çiçeğimmmPürüzsüz bir ses harikasın 💕
Sesim çok yorgun :/ hem de yaşlandım... Vay be ben bile yaşlandım nffjxkTeşekkür ederim çiçeğimmm
Senden de bir şiir bişeyler bekliyoruz. Sesini duymayalı yıl olduuu özledikk
![]()
Hiçmi evlenmicek siniz merak ettimPara yemek için kazanılır. Birikim yapmak ileride plan yapmak için değil.
En azından benim için böyledir.
Yarın öleceğim zaten. Son kuruşuma kadar yer içer gezerim. :)
Altın alıp kenara koyayım ilerde şöyle böyle yaparım kafası yok ben de.
Azıcık evlenirim seda hanım :)Hiçmi evlenmicek siniz merak ettim
? 🤣😅😂
Azıcık derken bu işin ölçüsümü varki ?Azıcık evlenirim seda hanım :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.