Spotify de de içerikler mevcut diye biliyorum, çok ilgi alanım da olan bir konu olmadığından benden bu kadar Lavinia 😀Kalite ve içerik önemli , storytel kullanmıştım ama epey oldu sonradan başka appler çıkmış kitup var mesela karar veremedim
Spotify de de içerikler mevcut diye biliyorum, çok ilgi alanım da olan bir konu olmadığından benden bu kadar Lavinia 😀Kalite ve içerik önemli , storytel kullanmıştım ama epey oldu sonradan başka appler çıkmış kitup var mesela karar veremedim
Haklarından bir kısmını baya bir paraya satın aldı Amazon o yüzden çok karışamıyor.Tolkien vakfı da sanırım bir yaptırımda müdahalede bulunamıyor. Gerçi hoş, amazon var karşılarında.
Valla ne diyim ben canım aşırı LOTR çektiği zaman ya hobbit ya da Yüzüklerin efendisi açıp açıp izliyorum. Son zamanlarda Zafer abinin youtube kanalına takılıyordum kitaplarını okuyor ya bölüm bölüm? O bile daha iyi yani.
Haklarından bir kısmını baya bir paraya satın aldı Amazon o yüzden çok karışamıyor.
Zafer abininde kayıp öyküler serisi var tavsiye ederim. Silmarillion ve diğer bütün kitapların yazımı aşamasında henüz kitaplara girmeyen bölümler ve senaryolar var. Baya detaylı zevk alırsın yani onları dinle.
Hacım senin yolun çok uzun dahaValla şimdilik bıraktım izlemeyi. Silmarillion rafta bekliyor okumamı. Ona başlıcam biraz kafayı boşaltınca. Hurin'în çocukları, hobbit, Roverandom, Gondolin'in düşüşü hepsi bekliyor okumamı. :))
Hacım senin yolun çok uzun dahaSilmarillion 2 defa okudum isim indeksini çıktı al okuman kolaylaşsın benden tavsiye
Tom bombadile başlıcam bende :)
Hazır olunca okursun dediğin gibi dur bir bakayım diyeceğin kitaplar değil zaten aşinasın kolay olur senin okuman :)) Ben hala yüzüklerin efendisinin kralın dönüşünü okumadım meselaDefalarca kez başladım okumaya, 20-30 sayfa sonra bıraktım bir sebepten. Aslında karakterleri falan hepsini ezbere biliyorum da, okumak farklı tabi.
Zamanımız var. Öyle çıtır çerezlik kitaplar da değiller zaten. Tekrar tekrar okuruz böyle. :))
Spotify de de içerikler mevcut diye biliyorum, çok ilgi alanım da olan bir konu olmadığından benden bu kadar Lavinia 😀
Hazır olunca okursun dediğin gibi dur bir bakayım diyeceğin kitaplar değil zaten aşinasın kolay olur senin okuman :)) Ben hala yüzüklerin efendisinin kralın dönüşünü okumadım mesela![]()
Küülliyata giremem aga o kadarı beni aşar ben gidebileceğim yere kadar gittim valinoru gördüm zevkimi aldım çıktım çok canım isterse açıp göz gezdiriyorum geçiyorHocam bunlar bir ömür geçirilmesi gereken kitaplar. Kitap deyip geçiyoruz ama öyle değil işte. Külliyat var. KOskoca bir evren var. Asimov'un vakfı nasıl zor ve ömür gerektiren bir seri ise, Dune nasıl öyleyse, bu da öyle aslında. ben zevk alıyorum tekrar tekrar okumaktan veya bunlarla ilgilenmekten.![]()
![]()
Annemin köyden bir akrabasıymış yaşlı bi teyze. Napsın "git evine" mi desin.
![]()
Haklisin, eee ne zaman alcan ;p
Bu gece uyumayı düşünmüyorum. Yarın öğlene doğru falan çıkarım dışarı. Hem uykum açılmış olur hem de çiçek alırım. Nasıl fikir? Zehir gibiyim yine.

HoşqeldinizHoşbulduk. :)
Mevzu nedir?@dinamickaygısız birde @CipraLex e göster ustaların yapamadığını tamir ediyor o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.