Beni onlar bu hale getirdi, ben kendi kendime gelmedim ki.Öküz olduğu için kız milletini suçlayanı da gördük.
Beni onlar bu hale getirdi, ben kendi kendime gelmedim ki.Öküz olduğu için kız milletini suçlayanı da gördük.
Onların sana etki etmesine kim izin verdi ?Beni onlar bu hale getirdi, ben kendi kendime gelmedim ki.
kimmm ooo ???? seni toparlamaya çalışırken seni tanıyamayan veya tanımak istemeyen önyargılı ???Nezaket sahibiyim, kibarim diye herkesin beni zayıf sandığı gibi. İlk her zaman iyi, olumlu bakıyorum diye saf bellendiğim gibi. Bazen insanları anlamıyorum. Doğal oluşlarım hep yanlış tarafa çekiliyor. İçimden geldiği gibi davranmak rafa kalktı. Öyle davrandığım için altında hep birşey arıyorlar. Düz bakıyorum. Yaralıyor bazen. Kırılıyorum. Neyse bu kadar iç döküş yeter. @leblebitozu olsaydı çökelim mi kim kırdı seni derdi🤭
İyi valla senden
İyi ya idare eder çok şükürİyi valla senden
Tipinde ne var adamın yahu @LastearthRica ederim 😊 Bir tüpsüzle bana gönderme yaptığın için ben teşekkür edemiyorum malesef 😁
Ekmege basip çarpılmış gibi bişi 🤣Tipinde ne var adamın yahu @Lastearth
Allah cezanı 😂😂Ekmege basip çarpılmış gibi bişi 🤣
Sesi ve söyleyiş tarzı sözlerin içine ediyor malesef 😁Allah cezanı 😂😂
Şarkı sözleri güzel ama ya
Hele yeni albümde numaracı yı dinlesene. Arkana bakmadan kaçarsın sen😂Sesi ve söyleyiş tarzı sözlerin içine ediyor malesef 😁
Asssssla dinlememHele yeni albümde numaracı yı dinlesene. Arkana bakmadan kaçarsın sen😂
Bı kesss lütfennnnn bi kessss hadi🙈🙈🙈Asssssla dinlemem
Valla knk hiç sevmem yalan konuşmayıŞöyle yalan dolan da olsa güzel birşeyler söylemesini isterdim.
Oğlakımsı kova inadı 🤣🤣🤣🤣Asssssla dinlemem
Birde tripli çıktı. Baksana koşu da bize trip atıyor. Tek tabanca takilacakmis beyefendi @LastearthOğlakımsı kova inadı 🤣🤣🤣🤣
Evet siz hemen kadın dayanışması yapiyonuz 😒 alla allaBirde tripli çıktı. Baksana koşu da bize trip atıyor. Tek tabanca takilacakmis beyefendi @Lastearth![]()
Espri yapmak için öyle yazmıştım. Umarım yanlış anlamamışsındırValla knk hiç sevmem yalan konuşmayı
Gerçekleri konuşmaya bayılırım zehir zemberek veya çok olumlu konuşmalar yapabilirim.
Bence hayatın keyfini çıkartmak isteyen bir yolunu bulur. Sağlıklı uyandığı için bile mutlu olur. Sevdiğin bir kaç kişi yanındaysa iyiyse kafi..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.