leblebitozu

Gümüş Üye
Nezaket sahibiyim, kibarim diye herkesin beni zayıf sandığı gibi. İlk her zaman iyi, olumlu bakıyorum diye saf bellendiğim gibi. Bazen insanları anlamıyorum. Doğal oluşlarım hep yanlış tarafa çekiliyor. İçimden geldiği gibi davranmak rafa kalktı. Öyle davrandığım için altında hep birşey arıyorlar. Düz bakıyorum. Yaralıyor bazen. Kırılıyorum. Neyse bu kadar iç döküş yeter. @leblebitozu olsaydı çökelim mi kim kırdı seni derdi🤭
kimmm ooo ???? seni toparlamaya çalışırken seni tanıyamayan veya tanımak istemeyen önyargılı ??? :mad:
iyi insanları anlamazlar, onlara maske lazım minnakım. rol yapacaksın, yalan söyleyeceksin falan anca öyle severler. ama seni tanımıyosa mümkünse tanımasın.....

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Şöyle yalan dolan da olsa güzel birşeyler söylemesini isterdim.
Valla knk hiç sevmem yalan konuşmayı
Gerçekleri konuşmaya bayılırım zehir zemberek veya çok olumlu konuşmalar yapabilirim.
Bence hayatın keyfini çıkartmak isteyen bir yolunu bulur. Sağlıklı uyandığı için bile mutlu olur. Sevdiğin bir kaç kişi yanındaysa iyiyse kafi..

• Kalp
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Valla knk hiç sevmem yalan konuşmayı
Gerçekleri konuşmaya bayılırım zehir zemberek veya çok olumlu konuşmalar yapabilirim.
Bence hayatın keyfini çıkartmak isteyen bir yolunu bulur. Sağlıklı uyandığı için bile mutlu olur. Sevdiğin bir kaç kişi yanındaysa iyiyse kafi..
Espri yapmak için öyle yazmıştım. Umarım yanlış anlamamışsındır

Üst Alt