Konuşurken yüzüne bisey demem kendi içimde olan şeyler bunlar 😂Ay ben seninle konuşurken gerilirim öyle🤭🤭 çünkü bende ondan cokkkk
Konuşurken yüzüne bisey demem kendi içimde olan şeyler bunlar 😂Ay ben seninle konuşurken gerilirim öyle🤭🤭 çünkü bende ondan cokkkk
yorgun.. yılgın.. ama iyiyim .. sen nasılsın @leblebitozunabersiiinnn @SoCRaT 😝😝
Yine biz kabahatli olduk. Ya sizin genetiğinizde erkeklere "haklısınız" demek yok mu? 🤣 🤣 🤣Onların sana etki etmesine kim izin verdi ?
Sen olmayasın 🤗
Bi ağlamadığın kaldı napıyon beya 🤣🤣🤣Evet siz hemen kadın dayanışması yapiyonuz 😒 alla alla
Yoo var haklı olana 🤗Yine biz kabahatli olduk. Ya sizin genetiğinizde erkeklere "haklısınız" demek yok mu? 🤣 🤣 🤣
Sen sadece kocana haklısın dersin oda gafasına teflon tencereyi geçirdikten sonra 🤣 🤣 🤣Yoo var haklı olana 🤗
Bu yorumum size özel değil kendim içinde aynı mantıktayım yani benim için genel bir durum.
İnsanları hayatımıza almak bizim elimizde
Çekirdek ailemiz hariç 🤷
Ne aglicam yaaaa 😒 motivasyon perisi motive etsin alla alla boşuna mı sectik onu 😁Bi ağlamadığın kaldı napıyon beya 🤣🤣🤣
Alt tarafı öyle motive olmuyom dedim rekabbet olayından pek anlamam 🤣🤣🤣
Destekleyici cümleler daha iyi geliyor
ünsüzleri de paylaşırsan imzalı resim yollayabilirim@Chen bi konu vardi ünlü erkekleri paylasiyorduk onu bulamadim ben
ünsüzleri de paylaşırsan imzalı resim yollayabilirim![]()
düşündüm de.. yazık insanların göz zevki bozulmasın :)Eee sen iste tabikiii😃
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.