O kadar yol ilerle ilerle bir uyanıyormuşuz hiçliğin ortasındayız😂 hobaa @Raison DetreYola yeni çıktım @Lotus ya da sadece saniyorum.
O kadar yol ilerle ilerle bir uyanıyormuşuz hiçliğin ortasındayız😂 hobaa @Raison DetreYola yeni çıktım @Lotus ya da sadece saniyorum.
Yokmuşum meğer 🤪aman tanrim @Tonyukuk burdaaa
O kadar yol ilerle ilerle bir uyanıyormuşuz hiçliğin ortasındayız😂 hobaa @Raison Detre
Oyundayım, seninle alakası yok.: )
o zaman dönüşte cevaplarını bekliyorum (:Oyundayım, seninle alakası yok.: )
Tamam.o zaman dönüşte cevaplarını bekliyorum (:
Sen böyle yazınca alakasız birşey aklıma geldi. Thoreau du galiba " Zayıf olmaya cesaret eden biri, nasıl olur da zayıf olur?" Diye bir sözü ile karşılaşmıştım bir kaç gün önce.Zaten öyle, aslında hiçiz, sadece düşüncelerimizin oluşturduğu sanrıların içinde yaşıyoruz.
Sen böyle yazınca alakasız birşey aklıma geldi. Thoreau du galiba " Zayıf olmaya cesaret eden biri, nasıl olur da zayıf olur?" Diye bir sözü ile karşılaşmıştım bir kaç gün önce.
Hiçliğinin farkında olan biri nasıl hiç olur @Raison Detre
Ben bilmem diye kolaya kaçıp kurtulan bir @Raison Detre 🤭 senden beklemezdim. İyi bakalım 😂Ben bilmem 😋 derdim var ya da yok olmak olsa belki olurdu bir cevabım, hiclik varlik yokluk degil, birlik beraberlik meselesi
fena değil, güzel bi sabah. sıcak ama idare ediyoruz işte@leblebitozu @Lotus nasılsınız efendim ?
Çok şükür iyiyim , tatildeyim bugün biraz erken uyandım öyle sağa sola bakınıyorum :)fena değil, güzel bi sabah. sıcak ama idare ediyoruz iştesiz nasılsınız efendimm ?
nerede tatil yapıyorsun ? iyi tatiller ((: keşke bende yapabilseydim yaaaa.Çok şükür iyiyim , tatildeyim bugün biraz erken uyandım öyle sağa sola bakınıyorum :)
Şuanda memleketim kastamonudayım , köy hayatı yaşıyorum haftabaşı Antalya’ya gideceğim 1 hafta orada vakit geçirip sonrasında , İstanbul’a çalışma hayatına devam 🙈nerede tatil yapıyorsun ? iyi tatiller ((: keşke bende yapabilseydim yaaaa.
ooo iyi tatiller. antalyanın neresine geliyorsun peki ?Şuanda memleketim kastamonudayım , köy hayatı yaşıyorum haftabaşı Antalya’ya gideceğim 1 hafta orada vakit geçirip sonrasında , İstanbul’a çalışma hayatına devam 🙈
Teşekkür ederim Manavgat’a geleceğim 2 arkadaşım var orada biraz takılıp döneceğim gezdireceklermiş beni bakalım :)ooo iyi tatiller. antalyanın neresine geliyorsun peki ?
memleketim diye demiyorum. güzel yerdir. keyfini çıkar ((:Teşekkür ederim Manavgat’a geleceğim 2 arkadaşım var orada biraz takılıp döneceğim gezdireceklermiş beni bakalım :)
İnşallah bakalım artık kısmet diyelim.memleketim diye demiyorum. güzel yerdir. keyfini çıkar ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.