Maşallah ben okadar sevmiyom ya 😁 alıc var o daha güzel geliyor banaAvuç avuç alıp ağıza sokmalar yok mu😂😂 en morlarını severim ben. Birde yaprak kokusunu.
Maşallah ben okadar sevmiyom ya 😁 alıc var o daha güzel geliyor banaAvuç avuç alıp ağıza sokmalar yok mu😂😂 en morlarını severim ben. Birde yaprak kokusunu.
Bende alıç sevemedim 🙈Maşallah ben okadar sevmiyom ya 😁 alıc var o daha güzel geliyor bana
O zaman iyi alıçlar bana kaldı 😁😁 Cennet hurması da sevmezsin demiBende alıç sevemedim 🙈
Kurusu senin yaşı benim olsun. İyi olgunlaşmis ve yumuşak olsun lütfen🤪O zaman iyi alıçlar bana kaldı 😁😁 Cennet hurması da sevmezsin demi
Olmasssss ben kurusunu sevmiyorum iyice olgunlascak dalinda, kopartip hüpppp diye çekcen uffff 🤤🤤Kurusu senin yaşı benim olsun. İyi olgunlaşmis ve yumuşak olsun lütfen🤪
Hayatta olmaz. Bende kurusunu sevmiyorum. Hüüpppp değil kaşıkla lütfennnnnnnOlmasssss ben kurusunu sevmiyorum iyice olgunlascak dalinda, kopartip hüpppp diye çekcen uffff 🤤🤤
Hüppppletmek daha güzel 😁😁😁 uç kısmından açıp 😋😋😋🤤🤤Hayatta olmaz. Bende kurusunu sevmiyorum. Hüüpppp değil kaşıkla lütfennnnnnn
Hayır ya kaşıkla güzel 🤦Hüppppletmek daha güzel 😁😁😁 uç kısmından açıp 😋😋😋🤤🤤
Olgunlassinlar da hüpppletieken foto atayım 😋😂Hayır ya kaşıkla güzel 🤦
Ay git az ilerde huplettt🤦
Bakmayacağıma eminimOlgunlassinlar da hüpppletieken foto atayım 😋😂
Ben de merakına yenik düşeceğine eminim 😁Bakmayacağıma eminim![]()
@nunu bir kova ne kadar inatçı olur😂Ben de merakına yenik düşeceğine eminim 😁
Ben kova görünümlü oğlak tipli helkeyim 🤣@nunu bir kova ne kadar inatçı olur😂
Benlik telaşı nedir @Raison Detre :)senin bu benlik telaşını gördükçe aklıma delphi geliyor![]()
Benlik telaşı nedir @Raison Detre :)
Sen sürecini tamamladın mı @Raison Detre :))
fazla pahali deilmis günde hobi niyetine kazı kazan kazıyorum bu parayla .sKırmızı şaraplar bu kadar pahalı olur mu ya?
Ekli dosyayı görüntüle 9717
Kumara bu kadar meyilli isen, sana BIST100 de çok kelepir halka arzları verebilirim. Ama komisyonumu da alırım?fazla pahali deilmis günde hobi niyetine kazı kazan kazıyorum bu parayla .s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.