Tsmam hedef göster sonra onların varlığını unut 😎ya sen bizim icin döv, fistikli helva aliriz biz sana![]()
Tsmam hedef göster sonra onların varlığını unut 😎ya sen bizim icin döv, fistikli helva aliriz biz sana![]()
Fıstıklı helva karşılığı bakabilirim 🤣Tanımadiğimiz bir nickin doğum günü bugun adresini de yazmiş profile gitsek başimiza ne gelir diyorduk
Tamam anlaştık hahahahaDüz helva var...
Fıstıklı istersen @Küboo yu veririm
Ne kadar tatlısın😁
Bu evet mi hayır mı oluyor @Chen 😂
Utandım demek oluyorBu evet mi hayır mı oluyor @Chen 😂
Gözleri kaşınıyor da olabilir😁Bu evet mi hayır mı oluyor @Chen 😂
Ben kararsızlığı ikizlerde var bilirdim balıklar da öyle demek 😅 doğru sana seçenek sunulmadığına göre @Chen in dediği gibi olacak 🤣 ben başak burcuyum bu aradabana evet veya hayir secenegi sunulmadi.. hem ben balik burcuyum sunulsada kararsizlik göbek adimbu arada senin burcun ne acaba @AsteriX ?
Allah razı olsun kral. Siz olmasanız ben napardim yaabak simdi @alcatraz a da kiyamadim, cok dövüsken birine benzemiyo, sonra bizim yüzümüzden sopa yemesin :/
efendim sevgili serçeçimSevgili @Biggie?
Bir Başak daha var @dinamickaygısızBen kararsızlığı ikizlerde var bilirdim balıklar da öyle demek 😅 doğru sana seçenek sunulmadığına göre @Chen in dediği gibi olacak 🤣 ben başak burcuyum bu arada
Buraları buğday tarlasına çeviricez 😎😂Bir Başak daha var @dinamickaygısız
Sjsjjsjefendim sevgili serçeçim
Bakın bana bu ramazan iki kere zehirlendim. Demek ki her önüne geleni yememek lazım..![]()
yhaa balik isitip mi yedin ne oldu?
Naaaaan benimde kan grubum Brh+ :/ bende balik burcuyum ama hic zehirlenmedim![]()
Kan lazım olursa haber et. Kızılaya vermiyorum...yhaa balik isitip mi yedin ne oldu?
Naaaaan benimde kan grubum Brh+ :/ bende balik burcuyum ama hic zehirlenmedim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.