Belki sen de yay burcusun annengillere Bi sor yanliş mi geçirdiler nüfusa mddmHeryer yeşil ve yeşilin tonları. Bayılırım bu renge. Biliyorsun sırf bunun için mod oldum ndnnsns
@Serçe bilmez yeşile olan düşkünlüğümü dbdbnss
Belki sen de yay burcusun annengillere Bi sor yanliş mi geçirdiler nüfusa mddmHeryer yeşil ve yeşilin tonları. Bayılırım bu renge. Biliyorsun sırf bunun için mod oldum ndnnsns
@Serçe bilmez yeşile olan düşkünlüğümü dbdbnss
Hoş buldum günaydınnnn@SleepleSsS hoş geldin
Yay nalaka bee jdnndBelki sen de yay burcusun annengillere Bi sor yanliş mi geçirdiler nüfusa mddm
Gezmeyi seviyoruz, doğayı seviyoruz, harcamayı seviyoruz...Yay nalaka bee jdnnd
hayırdırAbi nerden geldim nerden ettim lanet olsun ya
Onu topal hasana sorsan o da seviyorum der kralGezmeyi seviyoruz, doğayı seviyoruz, harcamayı seviyoruz...
Topal Hasan kimOnu topal hasana sorsan o da seviyorum der kral
Sen ciddi ciddi sorunca bende oyle yazma geregi duydum galiba 😁
Kilimcinin kör oğlu jdnsnnsTopal Hasan kim
Babası hep oğluna dokutturdu demek ki kilimleriKilimcinin kör oğlu jdnsnns
Ben tanımıyorum hiç jfjxjx ama adresini yazmişAçimmi başlık, gel dogum günü kutlayalim sopamiz eksik zaten diye![]()
Çok sevindim iyi ki geldinMerhaba hocam evet sonunda başardım 🤣 acemi acemi inceliyorum bakayım 👀
Yapamıyom hocam yardım et 🤪Çok sevindim iyi ki geldin
Biraz kurcalarsan başarirsin 🤞
Çoğunu öğrenmişsin. Aramıza hoş geldin @AsteriXMerhaba hocam evet sonunda başardım 🤣 acemi acemi inceliyorum bakayım 👀
Hoş buldum teşekkürler 😁Çoğunu öğrenmişsin. Aramıza hoş geldin @AsteriX
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.