CaT

🎈
Board Admin
:D Benim zehirlenme biraz zengin işi oldu. Pastırmadan şüpheleniyoruz. Çünkü hem ben hem benim kız ikimizde zehirlendik ve ikimizin yediklerinde tek ortak pastırma idi.

@Chen sanki demisti öyle bisey..... o meshur sayfadanmi siparis vermitin :D:D allahim affet gülüyorum ama... cok gecmis olsun :(

CipraLex

Gümüş Üye
@Chen sanki demisti öyle bisey..... o meshur sayfadanmi siparis vermitin :D:D allahim affet gülüyorum ama... cok gecmis olsun :(
Kastamonudan gelen den bir şey olmadı. İlki mahallede lüks bir şarküteriden alındı. Kaput olduk. Neyse iyileştik açık kestirip almayız dedik paketli ürün aldık hatta son kullanma tarihine 6 ay mı 9 ay mı ne vardı yine kaput olduk..:D

Tarihi vardı da acaba soğuk zincir olayına mı uymadılar bilemedim. Yada bünyenin ayarı kaçtı bir kere ikinci yükleme yi kaldıramadı..:D

CaT

🎈
Board Admin
Kastamonudan gelen den bir şey olmadı. İlki mahallede lüks bir şarküteriden alındı. Kaput olduk. Neyse iyileştik açık kestirip almayız dedik paketli ürün aldık hatta son kullanma tarihine 6 ay mı 9 ay mı ne vardı yine kaput olduk..:D

Tarihi vardı da acaba soğuk zincir olayına mı uymadılar bilemedim. Yada bünyenin ayarı kaçtı bir kere ikinci yükleme yi kaldıramadı..:D

bence ilahi mesaj, pastirma yeme zengin isi skdjfkjsdf kjdf

CipraLex

Gümüş Üye
Yine mi zehirlenmiş ya
He valla..:D Dikiş tutmuyorum artık yalama oldum iyice..:D

Birde kripto piyasasında faucet diye bir şey keşfettim. Reklam izleyip para kazanıyosun. Çok cüzzi miktarlar. Sonra o paracıkları faucetpay de kumara yatırıyorum. Ne kazanıyorum ne kaybediyorum. Olan reklam izlerken giden zamanıma oluyor..:D

S

Silinen üye 831

@CipraLex ciğim alışmadık bayırsakta bastırma olmuyor demek ki :D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
He valla..:D Dikiş tutmuyorum artık yalama oldum iyice..:D

Birde kripto piyasasında faucet diye bir şey keşfettim. Reklam izleyip para kazanıyosun. Çok cüzzi miktarlar. Sonra o paracıkları faucetpay de kumara yatırıyorum. Ne kazanıyorum ne kaybediyorum. Olan reklam izlerken giden zamanıma oluyor..:D
Bırak artık pastırmayı ya zengin zevkleri bunlar jgkdj

CipraLex

Gümüş Üye
Bırak artık pastırmayı ya zengin zevkleri bunlar jgkdj
Bıraktım bıraktım. Yemiyom artık..:D

Siz siz olun özel hastaneye gitmeyin. Çok fena öpüyolar yeminle. O an düşünmüyosunda iyileştikten sonra yuh diyosun faturayı görünce..:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bıraktım bıraktım. Yemiyom artık..:D

Siz siz olun özel hastaneye gitmeyin. Çok fena öpüyolar yeminle. O an düşünmüyosunda iyileştikten sonra yuh diyosun faturayı görünce..:D
Nasıl öptüler anlatsana beni hiç öpen yok

CaT

🎈
Board Admin
@SpartaKürd tamam gel, bi daha kürtsel sakalar yapmicam, gel öpimde barisalim...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Freya aramıza hoş geldin

Üst Alt