Benim zehirlenme biraz zengin işi oldu. Pastırmadan şüpheleniyoruz. Çünkü hem ben hem benim kız ikimizde zehirlendik ve ikimizin yediklerinde tek ortak pastırma idi.
@Chen sanki demisti öyle bisey..... o meshur sayfadanmi siparis vermitin
Benim zehirlenme biraz zengin işi oldu. Pastırmadan şüpheleniyoruz. Çünkü hem ben hem benim kız ikimizde zehirlendik ve ikimizin yediklerinde tek ortak pastırma idi.
Kastamonudan gelen den bir şey olmadı. İlki mahallede lüks bir şarküteriden alındı. Kaput olduk. Neyse iyileştik açık kestirip almayız dedik paketli ürün aldık hatta son kullanma tarihine 6 ay mı 9 ay mı ne vardı yine kaput olduk..@Chen sanki demisti öyle bisey..... o meshur sayfadanmi siparis vermitinallahim affet gülüyorum ama... cok gecmis olsun
![]()
Yine mi zehirlenmiş ya@Chen sanki demisti öyle bisey..... o meshur sayfadanmi siparis vermitinallahim affet gülüyorum ama... cok gecmis olsun
![]()
Kastamonudan gelen den bir şey olmadı. İlki mahallede lüks bir şarküteriden alındı. Kaput olduk. Neyse iyileştik açık kestirip almayız dedik paketli ürün aldık hatta son kullanma tarihine 6 ay mı 9 ay mı ne vardı yine kaput olduk..
Tarihi vardı da acaba soğuk zincir olayına mı uymadılar bilemedim. Yada bünyenin ayarı kaçtı bir kere ikinci yükleme yi kaldıramadı..![]()
He valla..Yine mi zehirlenmiş ya
@CipraLex ciğim alışmadık bayırsakta bastırma olmuyor demek kiKastamonudan gelen den bir şey olmadı. İlki mahallede lüks bir şarküteriden alındı. Kaput olduk. Neyse iyileştik açık kestirip almayız dedik paketli ürün aldık hatta son kullanma tarihine 6 ay mı 9 ay mı ne vardı yine kaput olduk..
Tarihi vardı da acaba soğuk zincir olayına mı uymadılar bilemedim. Yada bünyenin ayarı kaçtı bir kere ikinci yükleme yi kaldıramadı..![]()
Valla doğru dedin. Benim gibi çulsuz donu delik adamın ne işi olur pastırma ile...bence ilahi mesaj, pastirma yeme zengin isi skdjfkjsdf kjdf
Bırak artık pastırmayı ya zengin zevkleri bunlar jgkdjHe valla..Dikiş tutmuyorum artık yalama oldum iyice..
Birde kripto piyasasında faucet diye bir şey keşfettim. Reklam izleyip para kazanıyosun. Çok cüzzi miktarlar. Sonra o paracıkları faucetpay de kumara yatırıyorum. Ne kazanıyorum ne kaybediyorum. Olan reklam izlerken giden zamanıma oluyor..![]()
Valla doğru dedin. Benim gibi çulsuz donu delik adamın ne işi olur pastırma ile...![]()
Bıraktım bıraktım. Yemiyom artık..Bırak artık pastırmayı ya zengin zevkleri bunlar jgkdj
Öptü mü la o beni..Du bakam valla öpmüş..sen baliksin simdi küsersin falan, saka yaptim :*
Nasıl öptüler anlatsana beni hiç öpen yokBıraktım bıraktım. Yemiyom artık..
Siz siz olun özel hastaneye gitmeyin. Çok fena öpüyolar yeminle. O an düşünmüyosunda iyileştikten sonra yuh diyosun faturayı görünce..![]()
Nasıl öptüler anlatsana beni hiç öpen yok
Vallah hissedemedim :* aha böyle yapmış sessiz sedasız...Nasıl öptüler anlatsana beni hiç öpen yok
Özeller mi o nasıl bişi ki. Heycan yaptım..vuhuu artik özellerden cikmicaz![]()
Özeller mi o nasıl bişi ki. Heycan yaptım..![]()
Vallah ben bişi anlamadım. Öpen bidaha öpsün belki bu sefer anlarım.özelde cok pis öpmüsler ya seniondan bahsediyorum .p
@Freya aramıza hoş geldin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.