Aşk olsun ne zaman esirgedim yardımlarımı kfkxkxYapamıyom hocam yardım et 🤪
Aşk olsun ne zaman esirgedim yardımlarımı kfkxkxYapamıyom hocam yardım et 🤪
Dur gözlerim nemlendi bi dakika 😂Aşk olsun ne zaman esirgedim yardımlarımı kfkxkx
Hoş buldum teşekkürler 😊@AsteriX , hoş geldiniz.
Sayılır sayılır beni burada unutup siz gidin![]()
![]()
An değil ama sabahta andan sayılır mı?
tam olarak aynı etkiyi gösteremeyebilirim ben:)
Ama nicki sopa bana güven vermedi Alcatraz gitsin güvenli bulursa biz de giderizarkadas Konum yazmis, evine gidelimmi? 61 diyo trabzon olabilir @alcatraz oralarda gitsin kutlasin![]()
Ama nicki sopa bana güven vermedi Alcatraz gitsin güvenli bulursa biz de gideriz
Yeşili bende çok seviyorum neden bilmeyim SjsjsjHeryer yeşil ve yeşilin tonları. Bayılırım bu renge. Biliyorsun sırf bunun için mod oldum ndnnsns
@Serçe bilmez yeşile olan düşkünlüğümü dbdbnss
Kim kimi neden nasıl dövüyor, sonunda fıstıklı helva var mı 🤔
Tanımadiğimiz bir nickin doğum günü bugun adresini de yazmiş profile gitsek başimiza ne gelir diyordukKim kimi neden nasıl dövüyor, sonunda fıstıklı helva var mı 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.