Muğlada deprem olmuş sanırım @SleepleSsS herşey yolunda mı ?
Nasıl da benzettiiiiiinnn
Güzel bakan güzel görür hesabı renkli bakan renkleri de görebiliyor mu acaba? Şekil @Küboo
Korkma o karakter pamuk şeker yemeyi seviyor.nunu profıl resminden korkuyom ben :) senin profıl resmin benim profil resmimi çatur cutur yer :)
Merhaba Zeze hayır karışmadı önemli olan tek harf değiştirmek kelime ve anlamı değişince yanlış sanıyorlar. Devam lütfenMerhaba serçe yine karıştı :))
pc düğmesi simgesi koymuşlar :O
Ojelerin görünmüyor @Küboo m olmamış bir daha çekk
bu şey değil mi yaaa xp ekranı xhshfh![]()
Nefes al.
Yemin ediyorum canım çekti...
parmaklarin guzelmis sey diye ekleseydin keske yakarim bu kenti senin için anlayana kehkehkehkeh
Ojelerin görünmüyor @Küboo m olmamış bir daha çekk
Yo bizim köyün merası. Demek çaldılar.bu şey değil mi yaaa xp ekranı xhshfh
parmaklarin guzelmis sey diye ekleseydin keske yakarim bu kenti senin için anlayana kehkehkehkeh
iyiki aklina gelmemiş düşerdim yoksa benim gibi düşünen kadinlara direkt düşüyorumda kehkehkehkeh gecegece ugras dur sonra XdDjjdjdjsj yaaaaaa bu benim neden aklima gelmedikiiii
iyiki aklina gelmemiş düşerdim yoksa benim gibi düşünen kadinlara direkt düşüyorumda kehkehkehkeh gecegece ugras dur sonra Xd
Bi ara gelirim :)@Lucas niye elimi öpmeye gelmedin?
Taniyip taniyabilecegin en sakin, en sogukkanli insan oldugumu soyleyebilirim.Sen streslimisin cancağzimm?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.