Oyy bunlar halaya girmiş kızlar gibi sıralanmış. Bizimki daha bebe ablası.
Oyy bunlar halaya girmiş kızlar gibi sıralanmış. Bizimki daha bebe ablası.
Açikcası fazla kokmuyordu dayıma giderken Bi okulun bahçesinde var onun kokusu muazzam daha bir sokak öteden kokuyu almaya başlıyorsun 😍Oyy bunlar halaya girmiş kızlar gibi sıralanmış. Bizimki daha bebe ablası.
O an geziyordum ya atamadımarkadaşlar anlık diye attığınız fotolara bakar mısınız sizce bunlar anlık olabilir mi![]()
O an geziyordum ya atamadım
İnsanın nasıl da aklını başından alıyor dimi? Bence bahar da yaşamak daha bi güzel. İyi ki.Açikcası fazla kokmuyordu dayıma giderken Bi okulun bahçesinde var onun kokusu muazzam daha bir sokak öteden kokuyu almaya başlıyorsun 😍
Ramazan'a gezmedim ya fazla kfkxkssonra da gezmiyom diye bizi kandırıyosun .s.s
İnsanın nasıl da aklını başından alıyor dimi? Bence bahar da yaşamak daha bi güzel. İyi ki.
Ah cahilliğimi hoş gör. Ben hanımeli hep Akdeniz'e mahsus bir koku gibi gelmiştir. Bende çok severim. Deniz sesi gelirken kulağına dağılan kokusu hele.Ankara'da yaşiyorken karşi binanın bahçe demirleri hanımeli sariliydi her sabah okula giderken ahh o koku 😍 böyle güzel şeyler hep olsa sokaği boylu boyuna kaplayan ne tatlı bir kokuydu
Yaaa bakışaaaa bakkk bakkk bakışa şunun yanaklarını sıksana😍Allah ım nereye çıkmış 🤣
Bu kedilere aklım ermiyor poz vermiş sanki tipe bak şey
Birde böyle bakarken çek 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 6482
Çamaşırlıktan vazgeçiremiyorum..
Dün ıslak halının üstüne yatmış 🥲 çamaşır suyu kokmuş 🙀🙀🙀
Esnaf gibi tipe bak abe gel çamaşır yıkama kurutma 10 tl gel beya 🤣
Sıkıyom öpüyom karnına buwwwwww yapıyorum yanağımdan itekliyor bir bakışı var 🤣🤣🤣🤣🤣 manyak karı büyüdüm ben diyor ablası büyüdü kız ne çabuk geçti anlamadım 6 7 aydır bizimle ilk bulduğumdaki desteğini şimdi gibi hatırlıyorum 🤗Yaaa bakışaaaa bakkk bakkk bakışa şunun yanaklarını sıksana😍
Fena mi oldu can oldu sana yanımda kedi çantası olsa ben de çalacaktım bugun gittiğim yerdeki kediyi 🚬evcilleştirirdim ben onu hayran kaldım yüzüne bakışa beyazı çok tüyleri çoktu bakışları yüzü harikaydı yaSıkıyom öpüyom karnına buwwwwww yapıyorum yanağımdan itekliyor bir bakışı var 🤣🤣🤣🤣🤣 manyak karı büyüdüm ben diyor ablası büyüdü kız ne çabuk geçti anlamadım 6 7 aydır bizimle ilk bulduğumdaki desteğini şimdi gibi hatırlıyorum 🤗
Valla her kedi farklı ama sevdiriyorlar kendileriniFena mi oldu can oldu sana yanımda kedi çantası olsa ben de çalacaktım bugun gittiğim yerdeki kediyi 🚬evcilleştirirdim ben onu hayran kaldım yüzüne bakışa beyazı çok tüyleri çoktu bakışları yüzü harikaydı ya
Ve bir tanesi vardi bankta yüz üstü yatmiş önce ölü sandık fjxjxn dürtüyorum kıpırdamıyor sallıyorum kıpırdamıyor yüzü yapişmiş yere :) sonra yüzüme bakışı vardı küfür gibi :d sonra hooop kucağa gelip uyumaya devam etti yumuşacıktıValla her kedi farklı ama sevdiriyorlar kendilerini
Bence onlar bizi seçiyor 🤣🤣🤣 biz onları seçtiğimizi sanıyoruz 🤣🤣🤣
Demek ki bakıyorlar seviyorlar şanslı kediler..Ve bir tanesi vardi bankta yüz üstü yatmiş önce ölü sandık fjxjxn dürtüyorum kıpırdamıyor sallıyorum kıpırdamıyor yüzü yapişmiş yere :) sonra yüzüme bakışı vardı küfür gibi :d sonra hooop kucağa gelip uyumaya devam etti yumuşacıktı
Bakımsız kedilerin olduğu yerlere de bir kahraman lazım amaDemek ki bakıyorlar seviyorlar şanslı kediler..
Burda bir kedi ölmüş öylece kan yok bişe yok zehirlemişler eşim görmüşte ben gidip bakamadım...
Saydırdım baya öylece...
Ev tutarken hayvanların bakımlı,sağlıklı olduğu mahallelerde tutun oradaki insanlar iyi insanlardır..
Diye söylenmiş bir söz var.. ne doğru..
Doğru.... Buna 🚬🚬🚬🚬yakılır.Bakımsız kedilerin olduğu yerlere de bir kahraman lazım ama
Ramazan'a gezmedim ya fazla kfkxks
Bir de gezerken aslında fotoğraf çekmeyi unutuyorum hep arkadaşlarka vs buluşunca da hiç çekmiyorum tel hep çantada kalıyor 🚬
Ama annem öyle mi adım başi şurda Bi durun da çekiyim kfkdk beni anam bezdirdi 😩 anammmm
Ben ufacıkken de öyle yapardi
nunu profıl resminden korkuyom ben :) senin profıl resmin benim profil resmimi çatur cutur yer :)İyi bayramlar.
Bi karakter analizi yaptım kayboldun. Büyü yapmıyorum biliyon demi
🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.