pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
arkadaşlar anlık diye attığınız fotolara bakar mısınız sizce bunlar anlık olabilir mi :T:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Oyy bunlar halaya girmiş kızlar gibi sıralanmış. Bizimki daha bebe ablası.
Açikcası fazla kokmuyordu dayıma giderken Bi okulun bahçesinde var onun kokusu muazzam daha bir sokak öteden kokuyu almaya başlıyorsun 😍

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Açikcası fazla kokmuyordu dayıma giderken Bi okulun bahçesinde var onun kokusu muazzam daha bir sokak öteden kokuyu almaya başlıyorsun 😍
İnsanın nasıl da aklını başından alıyor dimi? Bence bahar da yaşamak daha bi güzel. İyi ki.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
sonra da gezmiyom diye bizi kandırıyosun .s.s
Ramazan'a gezmedim ya fazla kfkxks

Bir de gezerken aslında fotoğraf çekmeyi unutuyorum hep arkadaşlarka vs buluşunca da hiç çekmiyorum tel hep çantada kalıyor 🚬

Ama annem öyle mi adım başi şurda Bi durun da çekiyim kfkdk beni anam bezdirdi 😩 anammmm
Ben ufacıkken de öyle yapardi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İnsanın nasıl da aklını başından alıyor dimi? Bence bahar da yaşamak daha bi güzel. İyi ki.

Ankara'da yaşiyorken karşi binanın bahçe demirleri hanımeli sariliydi her sabah okula giderken ahh o koku 😍 böyle güzel şeyler hep olsa sokaği boylu boyuna kaplayan ne tatlı bir kokuydu

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Ankara'da yaşiyorken karşi binanın bahçe demirleri hanımeli sariliydi her sabah okula giderken ahh o koku 😍 böyle güzel şeyler hep olsa sokaği boylu boyuna kaplayan ne tatlı bir kokuydu
Ah cahilliğimi hoş gör. Ben hanımeli hep Akdeniz'e mahsus bir koku gibi gelmiştir. Bende çok severim. Deniz sesi gelirken kulağına dağılan kokusu hele.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Allah ım nereye çıkmış 🤣
Bu kedilere aklım ermiyor poz vermiş sanki tipe bak şey
Birde böyle bakarken çek 🤣🤣🤣

Ekli dosyayı görüntüle 6482
Çamaşırlıktan vazgeçiremiyorum..
Dün ıslak halının üstüne yatmış 🥲 çamaşır suyu kokmuş 🙀🙀🙀
Esnaf gibi tipe bak abe gel çamaşır yıkama kurutma 10 tl gel beya 🤣
Yaaa bakışaaaa bakkk bakkk bakışa şunun yanaklarını sıksana😍

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yaaa bakışaaaa bakkk bakkk bakışa şunun yanaklarını sıksana😍
Sıkıyom öpüyom karnına buwwwwww yapıyorum yanağımdan itekliyor bir bakışı var 🤣🤣🤣🤣🤣 manyak karı büyüdüm ben diyor ablası büyüdü kız ne çabuk geçti anlamadım 6 7 aydır bizimle ilk bulduğumdaki desteğini şimdi gibi hatırlıyorum 🤗

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sıkıyom öpüyom karnına buwwwwww yapıyorum yanağımdan itekliyor bir bakışı var 🤣🤣🤣🤣🤣 manyak karı büyüdüm ben diyor ablası büyüdü kız ne çabuk geçti anlamadım 6 7 aydır bizimle ilk bulduğumdaki desteğini şimdi gibi hatırlıyorum 🤗
Fena mi oldu can oldu sana yanımda kedi çantası olsa ben de çalacaktım bugun gittiğim yerdeki kediyi 🚬evcilleştirirdim ben onu hayran kaldım yüzüne bakışa beyazı çok tüyleri çoktu bakışları yüzü harikaydı ya

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Fena mi oldu can oldu sana yanımda kedi çantası olsa ben de çalacaktım bugun gittiğim yerdeki kediyi 🚬evcilleştirirdim ben onu hayran kaldım yüzüne bakışa beyazı çok tüyleri çoktu bakışları yüzü harikaydı ya
Valla her kedi farklı ama sevdiriyorlar kendilerini
Bence onlar bizi seçiyor 🤣🤣🤣 biz onları seçtiğimizi sanıyoruz 🤣🤣🤣

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Valla her kedi farklı ama sevdiriyorlar kendilerini
Bence onlar bizi seçiyor 🤣🤣🤣 biz onları seçtiğimizi sanıyoruz 🤣🤣🤣
Ve bir tanesi vardi bankta yüz üstü yatmiş önce ölü sandık fjxjxn dürtüyorum kıpırdamıyor sallıyorum kıpırdamıyor yüzü yapişmiş yere :) sonra yüzüme bakışı vardı küfür gibi :d sonra hooop kucağa gelip uyumaya devam etti yumuşacıktı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ve bir tanesi vardi bankta yüz üstü yatmiş önce ölü sandık fjxjxn dürtüyorum kıpırdamıyor sallıyorum kıpırdamıyor yüzü yapişmiş yere :) sonra yüzüme bakışı vardı küfür gibi :d sonra hooop kucağa gelip uyumaya devam etti yumuşacıktı
Demek ki bakıyorlar seviyorlar şanslı kediler..
Burda bir kedi ölmüş öylece kan yok bişe yok zehirlemişler eşim görmüşte ben gidip bakamadım...
Saydırdım baya öylece...
Ev tutarken hayvanların bakımlı,sağlıklı olduğu mahallelerde tutun oradaki insanlar iyi insanlardır..
Diye söylenmiş bir söz var.. ne doğru..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Demek ki bakıyorlar seviyorlar şanslı kediler..
Burda bir kedi ölmüş öylece kan yok bişe yok zehirlemişler eşim görmüşte ben gidip bakamadım...
Saydırdım baya öylece...
Ev tutarken hayvanların bakımlı,sağlıklı olduğu mahallelerde tutun oradaki insanlar iyi insanlardır..
Diye söylenmiş bir söz var.. ne doğru..
Bakımsız kedilerin olduğu yerlere de bir kahraman lazım ama

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ramazan'a gezmedim ya fazla kfkxks

Bir de gezerken aslında fotoğraf çekmeyi unutuyorum hep arkadaşlarka vs buluşunca da hiç çekmiyorum tel hep çantada kalıyor 🚬

Ama annem öyle mi adım başi şurda Bi durun da çekiyim kfkdk beni anam bezdirdi 😩 anammmm
Ben ufacıkken de öyle yapardi

ben de yeğenlerimle harika 2 gün geçirdim. az önce du bi bakiim de seviyim diye açtım baktım bi tane bile foto çekmemişim :((( kaliteli zaman geçirmek böle bişi demk ki insanın aklıma bile gelmiyo .s.s
benim de ablam öyle, her an durun bi selfie çekelim hadi der, ama bu defa o da dememiş 🚬

CaT

🎈
Board Admin
Happy Birthday GIF by Disney

Orda bi Mickey var sanki..

Screenshot_20230423_110126_Samsung Internet.jpg

Üst Alt