Napsin onun için de zor bir dönem 🤗Kedi kızgınlığa girdi.
3 4 gündür hem boğazlarım ağrıyor başım ağrıyor hem kedi delirtti beni
Küstüm kediye öğleden beri flörtleşmiyoruz.
Her miyavladığında işediği yastığı gösterip sidikli misha pis misha diyorum elimle ikaz işareti yapıyorum kaçıyo.
Her 15 dakikada bir falan deniyor.
Yoruldu herhalde uyuyor yarım gözüylede beni kesiyor.🥲
Kızgınlığa giren kedi ne zormuş kedinin içinden başka bir şey çıkıyor her seferinde inanamıyorum.
Çiş yapmasın ne isterse yapsın yahuNapsin onun için de zor bir dönem 🤗
İlgiye daha çok ihtiyacı var flörtleşmek istiyor erkek arkadaş istiyor
Benimki tam bir canavar oldu. Perdelerden, dolap tepelerinden inmiyor. Saksılarımı deviriyor, kaktüslerimi söküyor.Bir yandan seni ve kedini merak ediyorum.
Alışma sürecinde herhalde hiç sesi çıkmıyor bu aralar diyorum. @döngüsel
Bir yandan da kedi büyüyünce o napcak acaba diye içimden geçiriyorum.
Bende nan misha diye hayırı öğrettim.Benimki tam bir canavar oldu. Perdelerden, dolap tepelerinden inmiyor. Saksılarımı deviriyor, kaktüslerimi söküyor.
Bir kediyle yaşayacağım düşüncesine kendimi alıştırırken "inşallah sakin, aptal bir şey olmaz, kıpır kıpır, yaramaz bir şey olur" diye kurup duruyordum kafamda.
Tam da istediğim gibi oldu, hatta fazlası... Çok yoruyor, gün içinde bağırmaktan sesim kısılıyor ama memnunum. Evin neşesi, minik cadısı o.: ))))
Mutfağa girmemesi gerektiğini öğrendi aslında ama kapıyı kapalı tutuyorum yine de. Çocuklarda 2 yaş sendromu var ya belki bu da öyle bir süreçten geçiyordur. Biliyor ama kendini kanıtlama çabasında.: ))Bende nan misha diye hayırı öğrettim.
Nan misha diyorum şöyle bi duraksıyor 🤣🤣🤣
Yapmaması gereken seyleri çok iyi biliyor ama inatçı hep deniyor. Bende nan diyorum durmazsa su sıkıyorum.🤣
Kızgınlığa girdiği zaman harici bal şeker ama kızgınlığı çok zorlu geçiyor en büyük sebebi mart ayına denk gelmesi olabilir.
Ay seni şuan çok iyi anlayabiliyorum. Böyle gözümde canlanıyor bende benzer haldeyim.🤣🤣🤣
Lazer aldım oynatıyom 20 dakika falan mışıl mışıl uyuyor.😹😹😹🐾🐾🐾
Dili dışarda kalıyor mu 🤣🤣 öyle olunca ben gülme krizine giriyorum.Mutfağa girmemesi gerektiğini öğrendi aslında ama kapıyı kapalı tutuyorum yine de. Çocuklarda 2 yaş sendromu var ya belki bu da öyle bir süreçten geçiyordur. Biliyor ama kendini kanıtlama çabasında.: ))
Seninkinin kızgınlığı beni çok korkutuyor. Aynılarını yaşamam inşallah.
Lazerle ben de oynatıyorum ama lazer zararlı falan diyorlar. Ben de ayakkabı bağcığını söktüm onunla koşturuyorum. Nefes nefese kalıyor sonra yorulup uyuyor aptal.: )))
Yok, dili dışarda kalacak kadar koşturmuyorum, bir yerlere çarpıp duruyor zaten, allahın sakarı.dddBak çok samimi bir bilgi veriym ben her miyavladığında ilgilendiğim için kedi bana gelip sürekli miyavlıyor. Sürekli ilgi istiyor.Dili dışarda kalıyor mu 🤣🤣 öyle olunca ben gülme krizine giriyorum.
Valla ben böyle bir şey görmedim. Umarım sende böyle olmaz. Kediye ayrı üzülüyom kendime ayrı.
Veterinere gittik veteriner muayne ederken korktu kedimden bir kızdı tısladı hırladı birşeyler diyor cadoloz 🤣🤣🤣
Misha taktım adını kedi pakize çıktı.
Döngüsell 😭😭😭😭
Şimdi başa dönsem her miyavladığında ilgilenmezdim.
Okuduğuma göre miyavladıkça tepki aldığı zaman daha çok miyavlıyor.
Şımarık çocuk gibi düşün.
Biz şuan böyleyiz 😹
Battaniyeyi erkek kedi olarak düşünüyor demek fjxjxjxn@Chen
Bütün battaniyeye kolonya sıktım.
Huylandığım için 🥲😔
Kedi battaniyeyi yalıyo neden ki
Isırıyo kızıyoda tövbe est
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.