ne kaaa kaostan beslenen bi userKaos olsada eglensek dhdjjdjsjsbd
ne kaaa kaostan beslenen bi userKaos olsada eglensek dhdjjdjsjsbd
Kaos olsada eglensek dhdjjdjsjsbd
Nerede lütfen söyleyinnnnYanlış yerdesin o zaman. Aradığın yan mahallede : )
Nerede lütfen söyleyinnnn
Du kanks reklam yaptırıp adminleri üyelerin üstüne saldırtayımmmkanks bana da konum atarsın öğrenince :d
Buranın satılmamış hali miİsim vermek reklama giriyor mâlûm ama buranın ikizi bir yer. Sâdece uzantısını net olarak değiştirmeniz yeterli @alcatraz :)
Du kanks reklam yaptırıp adminleri üyelerin üstüne saldırtayımmm
Tam bir kaosss
Yolumuzu bulunca konum atarım ayıpsın![]()
Buranın satılmamış hali mi
Ben oraya giremiyorum yaa
Banlı değilsin ama giremiyorsun çok saçma .s.s
Bilmem mii özlüyorum yaa ama almıyorlar foruma giremiyorum .s.sSûni kaos umutları bunlar. Orada niceleri var![]()
Desene tıpkı eski günlerdeki gibi…. 😎Burası sonradan açıldı ve zaten hâlen ilk sâhiplerinde. Orada benzer sıkıntıyı şuan ben de yaşıyorum. Dün ve bugün saldırı oldu oraya ve sanırım ondan ötürü bir sıkıntı mevcut. Yurt dışı girişleri de kapalı, proxyler de çalışmıyor. Makinayı taşıyıp reset attıklarında düzeleceğini umuyorum. Ben de beklemedeyim.
Bilmem mii özlüyorum yaa ama almıyorlar foruma giremiyorum .s.s
Neyse biz 2014 yılbaşını yaşadık o forumda onun üstünde hiçbir kaos olamaz ve hiçbiri tatmin etmez zaten 💅
yanımdasın dokunamıyorum cok saçmaBuranın satılmamış hali mi
Ben oraya giremiyorum yaa
Banlı değilsin ama giremiyorsun çok saçma .s.s
keroLaynOradaki nickini öğrenmem de bir sakınca var mıdır? 2014 zaten yükseliş ve yıldız devriydi. Eski hâlinden pek eser olmasa da, salt kadronun bir kısmı yaşatmaya devam ediyor işte.
Olm şifre nası yanlış olabilir yaa bildiğim tüm kombinasyonları deniyorum 5 hak veriyo zaten sonra bi kilitleniyo aradan üç beş hafta geçiyo yine aynı çok saçma yaa konular orada ama okuyamıyonyanımdasın dokunamıyorum cok saçma
keroLayn
orada kaos bitmezdi. insanı çok örseliyorlardı her gün farklı farklı aksiyon macera tartışma konuları ateizme kaydırmıştı bi ara o forum beni sgshsbd
2013-2014te takıldım en yoğun orada ben sanırım zirveymiş o zamanlar ya da başka türlüsünü bilemediğimden bana öle gelmiştirmiş![]()
Olm şifre nası yanlış olabilir yaa bildiğim tüm kombinasyonları deniyorum 5 hak veriyo zaten sonra bi kilitleniyo aradan üç beş hafta geçiyo yine aynı çok saçma yaa konular orada ama okuyamıyon![]()
Senin nickin neydi gen nickini hatırlar gibiyim ama bizim gafadadlı ekibinden değildi eminimOoo sen misin? Seni bilmem mi ya! Eskilerden kim kaldı! Severim seni :) Senin zamanın Emre'nin sahibi olduğu sitenin en reytingli zamanlarıydı. Lâle devri mi desem, Arap baharı mı o zamana denk gelmişsin :)
Ateisler zaten cirit atıyordu ve halen var bir kaç tanesi yine ne yazık ki.
Ha senin sorun ötekinden. Ben banımı açtırmama rağmen girdiğimde banlısınız diyor. Hâlbuki profilim banlı değil. Senin olay daha eskiye dayanıyor. Çok eski nickler taşıma esnasında bir database sorunu sebebiyle uçtu, bazıları da arafta kaldı. Sen de onlardan birisin anlaşılan.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.