İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaraya belki düşer kanks anıtkabir'e bi kez daha gitmek istedim hep. sende gel
Ulan zibilyon kere ankaraya gittim ilkokul üçüncü sınıftan beri anıtkabire gitmek istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaaa 🤦‍♀️ En sonunda çıkcam bi gün sadece anıtkabir için ankaraya gidicem öteki türlü olmuyor çünkü

Eğlence anlayışın değişikmiş.
Böcek ve yılanlardan bile korkmayan, nasıl fare ve arıya böyle tepkiler verebilir diye beynini harcayabilirsin orada..
O kadar aşırı tepkiye tabiki gülünür ama...
Ben her türlü böcekten huylanırım korkudan ziyade aşırı huylanıyorum :(

O kadar aşırı tepkiye tabiki gülünür ama...
Ben her türlü böcekten huylanırım korkudan ziyade aşırı huylanıyorum :(
Beni de bi' kaşıntı tutuyor istemsiz ama yine de cesurca o böcekten seni kurtarabilirim!

Ulan zibilyon kere ankaraya gittim ilkokul üçüncü sınıftan beri anıtkabire gitmek istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaaa 🤦‍♀️ En sonunda çıkcam bi gün sadece anıtkabir için ankaraya gidicem öteki türlü olmuyor çünkü
Bence de öyle yap :)
Bana çok yakın hatta akşamları balkondan görebiliyorum 😍

Günleri derken? tüm hafta boyunca açık zaten
Biraz erken kapanıyor sadece onun dışında bilmiyorum.
Tatili falan oluyormuş galiba öyle demişlerdi ya da beni götürmemek için kandırmışlardır :((((((

Valla haftanın her günü açık diye biliyorum ben.
Çünkü önü hep kalabalık oluyor turlarla gelen turistler
Tamam teşekkür ettim bu bilgi için. Bende bu şans varken gittiğim gün tadilata falan girer kapanır yani o derece :honk: arar sorarım olmadı info almak da yasak değil ya :honk:

ulan ne marangozmuş bugün de ulaşamıyoz .s.s
halk eğitimin marangozluk kursu falan varsa gidicem bu ne yaa .s.s
En sonunda ev sahibine şikayet ettim. Pazartesi ya da en geç salı gelecekmiş. Tek başıma yaşadığım şu evde içimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. İçimden ediyorum çünkü terbiyem bozulmasın :torpu:

En sonunda ev sahibine şikayet ettim. Pazartesi ya da en geç salı gelecekmiş. Tek başıma yaşadığım şu evde içimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. İçimden ediyorum çünkü terbiyem bozulmasın :torpu:
Nedir senin de bu marangozlardan çektiğin be canım :)

Nedir senin de bu marangozlardan çektiğin be canım :)
Tek bi adam .s.s hayır bulabilsem keşke birini ama bulamıyorum ki kime sordumsa bilmiyorum dedi yabancılık çok zor. Danışan çevrem olduğunda bu işleri araştırmama bile gerek kalmıycak onlar halleder ama şu an canım burnumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt