Di mi yaaaHoly biraz kaçıyor gibi sanki :)
Sadece bana öyle gelmiyormuş demek, kuruntu yapıyorum diye kendimi teselli edemiycem artık
Di mi yaaaHoly biraz kaçıyor gibi sanki :)
Üzülmee o kendi kaybeder senin gibi fıstık gibi bir kızıDi mi yaaa
Sadece bana öyle gelmiyormuş demek, kuruntu yapıyorum diye kendimi teselli edemiycem artık(((((((
bence deeeÜzülmee o kendi kaybeder senin gibi fıstık gibi bir kızı
🌸
eee tabi canım abdestinde namazında biri olaraktan bunlar önemli şeyler
bi ayda nası hafız oluyosun yaa ben 2. sınıfla 8. sınıf arasında her yaz kuran kursuna gittim. son 2 yaz ayrıca özel ders aldırıldım da öyle geçtim kuranaama yani tam geçecekken hep okul açılıyodu .s.s öteki sene de başa sarıyoduk .s.s
babamın gözünü boyamana gerek yok o adeta bir ebu cehil olduğu için gözümüzde, annemi kandırmamız yeter![]()
Sadece forum değil, başta annem olmak üzere, yakın dostlarım, mahalledeki esnaf ve diğer komşular. Herkes kurtulacak. Evlenirsek dünyayı kurtarmış gibi bişi oluruz merak etme. Eminim sende de durum aynıdıray evlensek de forumcak şu muhabbetten bi kurtulsak artık![]()
10 senedir kaçıyorum ama daha fazla kaçamayabilirimHoly biraz kaçıyor gibi sanki :)
Bence de artık kaçma10 senedir kaçıyorum ama daha fazla kaçamayabilirim![]()
yok babam alkol tüketmez, midesi kaldırmıyo ben de ona çekmişimTamam sadece baban geldiğinde. Şarap falan içermisin ne içelim babacımm derim ona da. Herkesi mutlu ederiz sorun yok
Sadece forum değil, başta annem olmak üzere, yakın dostlarım, mahalledeki esnaf ve diğer komşular. Herkes kurtulacak. Evlenirsek dünyayı kurtarmış gibi bişi oluruz merak etme. Eminim sende de durum aynıdır![]()
10 senedir kaçıyorum ama daha fazla kaçamayabilirim![]()
yani bi de normal bi kısmet de değilBence de artık kaçmakısmetlerini kaçırıyorsun bak
Orasını da o düşünsün artıkyani bi de normal bi kısmet de değil
BEN BEN BEN
başını taşlara vurcak haberi yok![]()
AY BU TEPKİLERE TÖRPÜ DE EKLENSİNN ACİLLLLLOrasını da o düşünsün artık![]()
@HolySpectre duyurulur :dAY BU TEPKİLERE TÖRPÜ DE EKLENSİNN ACİLLLLL
benim de düşerse haberleşelim @HolySpectre @pumpkintamam öyle derim :d
Senin de yolun düşerse beklerim 🌸
abartmayalım altı üstü bir fare...Ben sanırım üstüme kezzap dökmüştüm..
Iyi ki beni fare ve arılardan kaçarken hiç görmeyeceksin..abartmayalım altı üstü bir fare...
Senin düşmez kanks, ötekine 5 senede düşüremedin ondan mütevellit düşmez yanibenim de düşerse haberleşelim @HolySpectre @pumpkin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.