Ulan zibilyon kere ankaraya gittim ilkokul üçüncü sınıftan beri anıtkabire gitmek istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaaa 🤦♀️ En sonunda çıkcam bi gün sadece anıtkabir için ankaraya gidicem öteki türlü olmuyor çünküankaraya belki düşer kanks anıtkabir'e bi kez daha gitmek istedim hep. sende gel
şu an seni arı ve farelerden kaçarken görmek istiyor olmam çok mu anormal?Iyi ki beni fare ve arılardan kaçarken hiç görmeyeceksin..
Hayır ama o an ben anormal olabilirim..şu an seni arı ve farelerden kaçarken görmek istiyor olmam çok mu anormal?
Güleriz eğlenceli olurHayır ama o an ben anormal olabilirim..
Eğlence anlayışın değişikmiş.Güleriz eğlenceli olur
O kadar aşırı tepkiye tabiki gülünür ama...Eğlence anlayışın değişikmiş.
Böcek ve yılanlardan bile korkmayan, nasıl fare ve arıya böyle tepkiler verebilir diye beynini harcayabilirsin orada..
Beni de bi' kaşıntı tutuyor istemsiz ama yine de cesurca o böcekten seni kurtarabilirim!O kadar aşırı tepkiye tabiki gülünür ama...
Ben her türlü böcekten huylanırım korkudan ziyade aşırı huylanıyorum![]()
Telefonuma seni "Kahramanım" diye kayıt edeceğim sanırım.Beni de bi' kaşıntı tutuyor istemsiz ama yine de cesurca o böcekten seni kurtarabilirim!
Olur tabi :)benim de düşerse haberleşelim @HolySpectre @pumpkin
Bence de öyle yap :)Ulan zibilyon kere ankaraya gittim ilkokul üçüncü sınıftan beri anıtkabire gitmek istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı yaaa 🤦♀️ En sonunda çıkcam bi gün sadece anıtkabir için ankaraya gidicem öteki türlü olmuyor çünkü
Baharda geliyim ben o zaman günleri falan oluyo mu onun bi arkadaş öyle demişti çünküBence de öyle yap :)
Bana çok yakın hatta akşamları balkondan görebiliyorum 😍
Günleri derken? tüm hafta boyunca açık zatenBaharda geliyim ben o zaman günleri falan oluyo mu onun bi arkadaş öyle demişti çünkü
Tatili falan oluyormuş galiba öyle demişlerdi ya da beni götürmemek için kandırmışlardırGünleri derken? tüm hafta boyunca açık zaten
Biraz erken kapanıyor sadece onun dışında bilmiyorum.
Valla haftanın her günü açık diye biliyorum ben.Tatili falan oluyormuş galiba öyle demişlerdi ya da beni götürmemek için kandırmışlardır(((((
Tamam teşekkür ettim bu bilgi için. Bende bu şans varken gittiğim gün tadilata falan girer kapanır yani o dereceValla haftanın her günü açık diye biliyorum ben.
Çünkü önü hep kalabalık oluyor turlarla gelen turistler
Rica ederim 🙂Tamam teşekkür ettim bu bilgi için. Bende bu şans varken gittiğim gün tadilata falan girer kapanır yani o derecearar sorarım olmadı info almak da yasak değil ya
![]()
En sonunda ev sahibine şikayet ettim. Pazartesi ya da en geç salı gelecekmiş. Tek başıma yaşadığım şu evde içimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. İçimden ediyorum çünkü terbiyem bozulmasınulan ne marangozmuş bugün de ulaşamıyoz .s.s
halk eğitimin marangozluk kursu falan varsa gidicem bu ne yaa .s.s
Nedir senin de bu marangozlardan çektiğin be canım :)En sonunda ev sahibine şikayet ettim. Pazartesi ya da en geç salı gelecekmiş. Tek başıma yaşadığım şu evde içimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. İçimden ediyorum çünkü terbiyem bozulmasın![]()
Tek bi adam .s.s hayır bulabilsem keşke birini ama bulamıyorum ki kime sordumsa bilmiyorum dedi yabancılık çok zor. Danışan çevrem olduğunda bu işleri araştırmama bile gerek kalmıycak onlar halleder ama şu an canım burnumdaNedir senin de bu marangozlardan çektiğin be canım :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.