İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ne marangozmuş bugün de ulaşamıyoz .s.s
halk eğitimin marangozluk kursu falan varsa gidicem bu ne yaa .s.s

@HolySpectre sıkıntı bende demek ki..
Şu an iyi gerçi ama ara ara gidip geliyor gibi. Neyseh, boş ver. .d

@Klaus günaydınnn kankk

googlea adam yazdım holynin cv düştü önüme direkt :dyg: inceledim, baya da etkileyici, baharda yardımcı eşbaşkan olarak işe alcam :honk:

gelirim gerçi bizim kongreler genelde istanbulda oluyo ama arada ankarada olduğu da oluyo :dyg:
Eş başkan derken... bu bir evlilik teklifimi :dyg:

yani evlenceksek evlenelim artık holi, bak ceo da oldum parlamadan kaptın kaptın yoksa çekil şurdan varoş modunu açarım shjgdhfjk
Evet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsad

Evet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsad
29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holi :honk: çifte nişan yaparız olmadı hem masraf da olmaz aradan çıkarız :honk:
2 hafta bakırköy nikah dairesinin kapısında bekledim bekledim gelmedin ama nasip bu güneymiş demek kii :dyg: ne kadar da nasip bir beyyyy.............

Ben konferanstan yine yırttım!

Son düzenleme:
29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holi :honk: çifte nişan yaparız olmadı hem masraf da olmaz aradan çıkarız :honk:
2 hafta bakırköy nikah dairesinin kapısında bekledim bekledim gelmedin ama nasip bu güneymiş demek kii :dyg: ne kadar da nasip bir beyyyy.............
Nasıl bir ev o ya :honk:

Evet geç olsun güç olmasın o zaman kısmet değilmiş demek :honk:

Ne kadarda masraftan kacınan bir hanımefendi. Tam evlenilecek hatun:dyg: Evet atla gel istanbula hadi :dyg:

Nasıl bir ev o ya :honk:

Evet geç olsun güç olmasın o zaman kısmet değilmiş demek :honk:

Ne kadarda masraftan kacınan bir hanımefendi. Tam evlenilecek hatun:dyg: Evet atla gel istanbula hadi :dyg:
yuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazım :torpu:
bir allahın kulu bir çöpün ucundan tutmadı tek başıma bu kadar oldu naapiim :honk: bi de bekleme süreleri var yok marangoz yok boyacı şimdi tekrar marangoz .s.s ama yine iyi hallettim bence :honk:
şimdi baştan konuşalım
sen buraya geleceksin
boşanmada dönüp istemiycen bi yüzük al sonra tanıştığımız güne lanet okumiim :honk:
şimdilik kriterlerim bu kadar, aklıma gelirse şartlarıma ilave yaparım :honk: varsa sen de söle :honk:

yuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazım :torpu:
bir allahın kulu bir çöpün ucundan tutmadı tek başıma bu kadar oldu naapiim :honk: bi de bekleme süreleri var yok marangoz yok boyacı şimdi tekrar marangoz .s.s ama yine iyi hallettim bence :honk:
şimdi baştan konuşalım
sen buraya geleceksin
boşanmada dönüp istemiycen bi yüzük al sonra tanıştığımız güne lanet okumiim :honk:
şimdilik kriterlerim bu kadar, aklıma gelirse şartlarıma ilave yaparım :honk: varsa sen de söle :honk:
Aslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorum :honk:

Ben aldıgım herhangi bir şeyi, kullanmasam bile satamam.d öyle şart şurt sevmem ya doğaclama :honk:

Aslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorum :honk:

Ben aldıgım herhangi bir şeyi, kullanmasam bile satamam.d öyle şart şurt sevmem ya doğaclama :honk:
yaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyy :kalp:
yalnız holi sen görüyorum ki cumaya falan da gitmiyosun seni acil bi hızlandırılmış kuran kursuna falan gönderelim annemin çenesinden kurtulamayız :honk: onun dışında tamam ya evleniriz biz, oldu bu iş :dyg:

yaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyy :kalp:
yalnız holi sen görüyorum ki cumaya falan da gitmiyosun seni acil bi hızlandırılmış kuran kursuna falan gönderelim annemin çenesinden kurtulamayız :honk: onun dışında tamam ya evleniriz biz, oldu bu iş :dyg:
ahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdj

Tamam hemen bi kuran kursuna yazılayım ben elif baa dan başlarım 1 ay a hafızım rahat ol o iş bende. Annengil falan eve geldiğinde evde takke ile dolaşır, namaz kıldıgım oda'nın kapısını acarım k,i görsünler annenle baban damatlarının nasıl namaz kıldığını. Secdeye varır 5 dk secde ederim. :dyg:

ahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdj

Tamam hemen bi kuran kursuna yazılayım ben elif baa dan başlarım 1 ay a hafızım rahat ol o iş bende. Annengil falan eve geldiğinde evde takke ile dolaşır, namaz kıldıgım oda'nın kapısını acarım k,i görsünler annenle baban damatlarının nasıl namaz kıldığını. Secdeye varır 5 dk secde ederim. :dyg:
eee tabi canım abdestinde namazında biri olaraktan bunlar önemli şeyler :torpu:
bi ayda nası hafız oluyosun yaa ben 2. sınıfla 8. sınıf arasında her yaz kuran kursuna gittim. son 2 yaz ayrıca özel ders aldırıldım da öyle geçtim kurana :honk: ama yani tam geçecekken hep okul açılıyodu .s.s öteki sene de başa sarıyoduk .s.s
babamın gözünü boyamana gerek yok o adeta bir ebu cehil olduğu için gözümüzde, annemi kandırmamız yeter :honk:

Evlenin de biraz düğünde eğlenelim yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt