İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ulan ne marangozmuş bugün de ulaşamıyoz .s.s
halk eğitimin marangozluk kursu falan varsa gidicem bu ne yaa .s.s

Aura

•paeonia•
Özel Üye
@HolySpectre sıkıntı bende demek ki..
Şu an iyi gerçi ama ara ara gidip geliyor gibi. Neyseh, boş ver. .d

@Klaus günaydınnn kankk

Nobody

Teknik Admin
googlea adam yazdım holynin cv düştü önüme direkt :dyg: inceledim, baya da etkileyici, baharda yardımcı eşbaşkan olarak işe alcam :honk:

gelirim gerçi bizim kongreler genelde istanbulda oluyo ama arada ankarada olduğu da oluyo :dyg:
başkan derken... bu bir evlilik teklifimi :dyg:

Nobody

Teknik Admin
amannn tanrım nasıl bir orta yapmışımmm adeta alex de souza :dyg:
ilk defa yürümüyordum sana bu mesajda ama madem oraya çıkıyo neden olmasınnn :dyg:
Alex dedin kalbimden vurdun beni özledik be 🚬

Eee o zaman evlenek biz :dyg:

Nobody

Teknik Admin
yani evlenceksek evlenelim artık holi, bak ceo da oldum parlamadan kaptın kaptın yoksa çekil şurdan varoş modunu açarım shjgdhfjk
Evet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsad

pumpkin🌸

Elmas Üye
Evet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsad
29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holi :honk: çifte nişan yaparız olmadı hem masraf da olmaz aradan çıkarız :honk:
2 hafta bakırköy nikah dairesinin kapısında bekledim bekledim gelmedin ama nasip bu güneymiş demek kii :dyg: ne kadar da nasip bir beyyyy.............

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Ben konferanstan yine yırttım!

Son düzenleme:

Nobody

Teknik Admin
29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holi :honk: çifte nişan yaparız olmadı hem masraf da olmaz aradan çıkarız :honk:
2 hafta bakırköy nikah dairesinin kapısında bekledim bekledim gelmedin ama nasip bu güneymiş demek kii :dyg: ne kadar da nasip bir beyyyy.............
Nasıl bir ev o ya :honk:

Evet geç olsun güç olmasın o zaman kısmet değilmiş demek :honk:

Ne kadarda masraftan kacınan bir hanımefendi. Tam evlenilecek hatun:dyg: Evet atla gel istanbula hadi :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Nasıl bir ev o ya :honk:

Evet geç olsun güç olmasın o zaman kısmet değilmiş demek :honk:

Ne kadarda masraftan kacınan bir hanımefendi. Tam evlenilecek hatun:dyg: Evet atla gel istanbula hadi :dyg:
yuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazım :torpu:
bir allahın kulu bir çöpün ucundan tutmadı tek başıma bu kadar oldu naapiim :honk: bi de bekleme süreleri var yok marangoz yok boyacı şimdi tekrar marangoz .s.s ama yine iyi hallettim bence :honk:
şimdi baştan konuşalım
sen buraya geleceksin
boşanmada dönüp istemiycen bi yüzük al sonra tanıştığımız güne lanet okumiim :honk:
şimdilik kriterlerim bu kadar, aklıma gelirse şartlarıma ilave yaparım :honk: varsa sen de söle :honk:

Nobody

Teknik Admin
yuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazım :torpu:
bir allahın kulu bir çöpün ucundan tutmadı tek başıma bu kadar oldu naapiim :honk: bi de bekleme süreleri var yok marangoz yok boyacı şimdi tekrar marangoz .s.s ama yine iyi hallettim bence :honk:
şimdi baştan konuşalım
sen buraya geleceksin
boşanmada dönüp istemiycen bi yüzük al sonra tanıştığımız güne lanet okumiim :honk:
şimdilik kriterlerim bu kadar, aklıma gelirse şartlarıma ilave yaparım :honk: varsa sen de söle :honk:
Aslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorum :honk:

Ben aldıgım herhangi bir şeyi, kullanmasam bile satamam.d öyle şart şurt sevmem ya doğaclama :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Aslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorum :honk:

Ben aldıgım herhangi bir şeyi, kullanmasam bile satamam.d öyle şart şurt sevmem ya doğaclama :honk:
yaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyy :kalp:
yalnız holi sen görüyorum ki cumaya falan da gitmiyosun seni acil bi hızlandırılmış kuran kursuna falan gönderelim annemin çenesinden kurtulamayız :honk: onun dışında tamam ya evleniriz biz, oldu bu iş :dyg:

Nobody

Teknik Admin
yaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyy :kalp:
yalnız holi sen görüyorum ki cumaya falan da gitmiyosun seni acil bi hızlandırılmış kuran kursuna falan gönderelim annemin çenesinden kurtulamayız :honk: onun dışında tamam ya evleniriz biz, oldu bu iş :dyg:
ahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdj

Tamam hemen bi kuran kursuna yazılayım ben elif baa dan başlarım 1 ay a hafızım rahat ol o iş bende. Annengil falan eve geldiğinde evde takke ile dolaşır, namaz kıldıgım oda'nın kapısını acarım k,i görsünler annenle baban damatlarının nasıl namaz kıldığını. Secdeye varır 5 dk secde ederim. :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
ahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdj

Tamam hemen bi kuran kursuna yazılayım ben elif baa dan başlarım 1 ay a hafızım rahat ol o iş bende. Annengil falan eve geldiğinde evde takke ile dolaşır, namaz kıldıgım oda'nın kapısını acarım k,i görsünler annenle baban damatlarının nasıl namaz kıldığını. Secdeye varır 5 dk secde ederim. :dyg:
eee tabi canım abdestinde namazında biri olaraktan bunlar önemli şeyler :torpu:
bi ayda nası hafız oluyosun yaa ben 2. sınıfla 8. sınıf arasında her yaz kuran kursuna gittim. son 2 yaz ayrıca özel ders aldırıldım da öyle geçtim kurana :honk: ama yani tam geçecekken hep okul açılıyodu .s.s öteki sene de başa sarıyoduk .s.s
babamın gözünü boyamana gerek yok o adeta bir ebu cehil olduğu için gözümüzde, annemi kandırmamız yeter :honk:

Üst Alt