Olsun senin aklında bulunsungelirim gerçi bizim kongreler genelde istanbulda oluyo ama arada ankarada olduğu da oluyo

Olsun senin aklında bulunsungelirim gerçi bizim kongreler genelde istanbulda oluyo ama arada ankarada olduğu da oluyo
Eş başkan derken... bu bir evlilik teklifimigooglea adam yazdım holynin cv düştü önüme direktinceledim, baya da etkileyici, baharda yardımcı eşbaşkan olarak işe alcam
gelirim gerçi bizim kongreler genelde istanbulda oluyo ama arada ankarada olduğu da oluyo![]()
Ben kontrol ettiğimde forum da bi problem göremedim canım internette bi problem vardır belkim 🤗@HolySpectre sıkıntı bende demek ki..
Şu an iyi gerçi ama ara ara gidip geliyor gibi. Neyseh, boş ver. .d
@Klaus günaydınnn kankk
amannn tanrım nasıl bir orta yapmışımmm adeta alex de souzaEş başkan derken... bu bir evlilik teklifimi![]()
Alex dedin kalbimden vurdun beni özledik be 🚬amannn tanrım nasıl bir orta yapmışımmm adeta alex de souza
ilk defa yürümüyordum sana bu mesajda ama madem oraya çıkıyo neden olmasınnn![]()
yani evlenceksek evlenelim artık holi, bak ceo da oldum parlamadan kaptın kaptın yoksa çekil şurdan varoş modunu açarım shjgdhfjkAlex dedin kalbimden vurdun beni özledik be 🚬
Eee o zaman evlenek biz![]()
Evet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsadyani evlenceksek evlenelim artık holi, bak ceo da oldum parlamadan kaptın kaptın yoksa çekil şurdan varoş modunu açarım shjgdhfjk
29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holiEvet bir an önce nikah işlermleri başalatalım madem. Kardeşimin nişanı var nişan bitsin de bi. Sende acele etme ceo olmak için evi toparlayacam falan de buna hazır değilim de henüz lkajdklsad
Nasıl bir ev o ya29 ağustostan beri evi toparlıyorum artık daha fazla toparlamaya devam edersem ev hanımı olmaya karar vercem holiçifte nişan yaparız olmadı hem masraf da olmaz aradan çıkarız
2 hafta bakırköy nikah dairesinin kapısında bekledim bekledim gelmedin ama nasip bu güneymiş demek kiine kadar da nasip bir beyyyy.............
yuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazımNasıl bir ev o ya
Evet geç olsun güç olmasın o zaman kısmet değilmiş demek
Ne kadarda masraftan kacınan bir hanımefendi. Tam evlenilecek hatunEvet atla gel istanbula hadi
![]()
Aslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorumyuh holi ya ben artık ceoyum ben gelemem senin gelmen lazım
bir allahın kulu bir çöpün ucundan tutmadı tek başıma bu kadar oldu naapiimbi de bekleme süreleri var yok marangoz yok boyacı şimdi tekrar marangoz .s.s ama yine iyi hallettim bence
şimdi baştan konuşalım
sen buraya geleceksin
boşanmada dönüp istemiycen bi yüzük al sonra tanıştığımız güne lanet okumiim
şimdilik kriterlerim bu kadar, aklıma gelirse şartlarıma ilave yaparımvarsa sen de söle
![]()
yaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyyAslında ben o ilk seferde nikahı kıyacaktım da işte taşınacam falan dedin ya sen. Simdi karısmak istemedim. Hele bi otur yerleş ortama uyum sağla o yüzden yani yoksa o kadar bekletmezdim. Şimdi tüm ev işleri bittiğine göre sakınca görmüyorum
Ben aldıgım herhangi bir şeyi, kullanmasam bile satamam.d öyle şart şurt sevmem ya doğaclama![]()
ahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdjyaaa ne kadar da evlenilecek ve tam beni çekebilecek bir beyyy
yalnız holi sen görüyorum ki cumaya falan da gitmiyosun seni acil bi hızlandırılmış kuran kursuna falan gönderelim annemin çenesinden kurtulamayızonun dışında tamam ya evleniriz biz, oldu bu iş
![]()
eee tabi canım abdestinde namazında biri olaraktan bunlar önemli şeylerahahah ney e dikkat etmiş ya lkasdj
Tamam hemen bi kuran kursuna yazılayım ben elif baa dan başlarım 1 ay a hafızım rahat ol o iş bende. Annengil falan eve geldiğinde evde takke ile dolaşır, namaz kıldıgım oda'nın kapısını acarım k,i görsünler annenle baban damatlarının nasıl namaz kıldığını. Secdeye varır 5 dk secde ederim.![]()
ay evlensek de forumcak şu muhabbetten bi kurtulsak artıkEvlenin de biraz düğünde eğlenelim yahu![]()
Holy biraz kaçıyor gibi sanki :)ay evlensek de forumcak şu muhabbetten bi kurtulsak artık![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.