Buraya da yarın yağacak diyorlarGök gürlüyor, yağmur yağıyor.
Hava mis...
Aç pencereleri gündüz hep cereyan yapsın ev. Sende değilde evde neler büyürBuraya da yarın yağacak diyorlar
Hava kararmadan yağar umarım çünkü nem oranı oyle fazla ki cildim mantar büyütmeye uygun oldu
Camlar heppp açikk hepppAç pencereleri gündüz hep cereyan yapsın ev. Sende değilde evde neler büyür![]()
Afad arka arkaya uyarı mesajları gönderiyor dünden beri. Meteorolojinin sitesinde ise en fazla gök gürültülü sağanak yağış görünüyor. 50 km/s rüzgarı gördük bu kadar gürültü çıkarmamışlardı.
Sadece yağmur yağıyor burada. Başka tarafları bilemem.Kocaman dolu filan yağdiği görünüyor haberlerde sizin oralarda 😳
El içi kadar dolu gösteriyordu haberlerde Çanakkale çan dediSadece yağmur yağıyor burada. Başka tarafları bilemem.
Oooo çok uzak bana.El içi kadar dolu gösteriyordu haberlerde Çanakkale çan dedi
Elendik, köylümcülük kazandı yine .s.sPazartesi tamam tuttuk burası dediğim ev için bugün mülakata girdim 🤦♀️ Sonuçlar yarın açıklanacak, yine tam benim yaşayabileceğim olaylar silsilesi içindeyim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.