Allah iyilik versin, işin gücün rast gitsin.:)Teşekkür ederim efenim iyiyim. iş güç, çalışmaya çalışıyoruz her zaman ki gibi
Allah iyilik versin, işin gücün rast gitsin.:)Teşekkür ederim efenim iyiyim. iş güç, çalışmaya çalışıyoruz her zaman ki gibi
Aleykümselam çiçeğim nasılsın n ❤️Selam gençler.
İyiyim canım, yaşamaya devam.: )Aleykümselam çiçeğim nasılsın n ❤️
Keşke elektriğimizi poşete koyup yanımızda taşiyabilsekBi elektrik aboneliği almak bu kadar zor olmamalı ya…..
Ben böyle şeylerle uğraşmaktan yeminle yoruldum artık yaaaa
Ben de yaşiyorum adına yaşamak diyorumİyiyim canım, yaşamaya devam.: )
Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Ah keşkeeeKeşke elektriğimizi poşete koyup yanımızda taşiyabilsek
Sürekli ara geçen Bi tanıdık evde makinaya bağlı hasta var başlarim yapacağiniz işe filan dedikten sonra şip diye arıza giderilmiştir bizimAh keşkeee
İnşallah bugün açılır .s.s eksik evrak tamamlayacağım. Tamamlayacağım adamı bekliyorum saat 11den beri. Umarım evrak tamamlamak uzun sürmez de yetişir bugün 🤦♀️
Elektrik şirketinden bağımsız şu an olaylar. Benle alakalı problem daha doğrusu evle alakalı. Ticarethane diye geçiyor. Vergi levhası istiyorlar ben de mali müşavir bekliyorum adam yarım saate geliyorum dedi gelemediSürekli ara geçen Bi tanıdık evde makinaya bağlı hasta var başlarim yapacağiniz işe filan dedikten sonra şip diye arıza giderilmiştir bizim
Belki trip afra tafra kapris hakaret seviyorlar
Çünkü çok nazlanıyorlar
Hadi inşallah çabuk biter de rahata erersin sen elektriksiz napion çiçeğimElektrik şirketinden bağımsız şu an olaylar. Benle alakalı problem daha doğrusu evle alakalı. Ticarethane diye geçiyor. Vergi levhası istiyorlar ben de mali müşavir bekliyorum adam yarım saate geliyorum dedi gelemedi![]()
Arkadaş gel diye çok ısrar etti ama gitmedim 😬 cumartesi akşam 11 gibi taşıma bitti yatağı nası yaptım yattım hatırlamıyorum. Bi gece öncesinde uyumamıştım zaten sabaha kadar eşya topladım .s.s dün gece dışarı çıktım sonra uykum geldi eve geldim yattımHadi inşallah çabuk biter de rahata erersin sen elektriksiz napion çiçeğim
Dolap şarjlar vs
Gözün aydın olsun çiçeğiiiimmAyyy çok şükür elektrik geldiii 💅
Bonus ceo oldum, seviyorum bu hayatııı 💅
Teşekkür ederim bebeğimmGözün aydın olsun çiçeğiiiimm
☺️❤️🤗
Çoğu gitmiş azi kalmişTeşekkür ederim bebeğimm
Ama telefon ışığına alışmışım az önce odama geçerken açtım bi gülme geldi kendi kendime 😬
Yarın tadilat var süpürgelikler yenilenecek, bi de boyacı bulsaydık da boyansaydı da yerleşseydim iyice .s.s bugün yine çok çalıştım ya….. çıkarken bıraktığım evle gelip bulduğum ev temizliği arasında bu kadar fark olmamalıydıı…. 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.