Benim eskiden diski biçimlendirmeden Windows’u yüklemişliğim var dosyaları kurtarmak içinformat atmadan bilgisayardaki mavi ekranı nasıl düzeltebilirim diye düşünmekteyim
Benim eskiden diski biçimlendirmeden Windows’u yüklemişliğim var dosyaları kurtarmak için![]()
Aslında Holy bey var konunun uzmanızzaten ilk öylesini deneyeceğim sonrasına bakacağız ama genellikle mavi ekran donanım kaynaklı hatalardan oluştuğu söylenmekte. hardisk hata veriyor arada.
Napıyolarmış evi oradan alıp oraya aynı şekil ışınlıyorlar mıymış, yani başka açıklaması olamazdı 🤦♀️Ayyy @pumpkin az önce öğrendiğim bilgiye göre İstanbul dan çatalca ya ev taşima seysi 17 binmişşşşş ooonnn yedi bin
Başin sağ olsun @pumpkin 🥺Napıyolarmış evi oradan alıp oraya aynı şekil ışınlıyorlar mıymış, yani başka açıklaması olamazdı 🤦♀️
Neyse ben taşındım artık o piyasayla ilgilenmiyorum
———
21. yüzyılın 2022sinde elektriğim yok ama olsun yarın açtırcamzaten 1 yılı aşkın zamandır taşıncam diye güya hazırlık yapıp üç gün içinde apar topar taşınmak ve zibilyon tane koliyle koca kamyonu doldurmak tam benim yapabileceğim bir şeydi
Lugano sabah ölmüş bu arada 😞 sen o kadar badire atlat gel sabahnan öl 🤦♀️ Bi tek edu kaldı geriye onun için de akvaryum kurasım yok, gerçi elektriğim bile yok 🤦♀️ Zaten elektrik olsa dün akşam ben onları bi kovaya alır iç filtre çalıştırırdım karanlıkta kova aramaya üşendim sonucunda en sevdiğim balığım öldü 😢 helvasını yaparsın artık çen………
İnsan hayret ediyor 🤔 artık ne pahalı ne ucuz gerçekten ayırt edemiyorum 🤦♀️Başin sağ olsun @pumpkin 🥺
Umarim diğer amca bakışlı baliğin seninle kalır
Her şeye zam gelince millet ayarı kaçiriyor sanirim Bi sınırı olmalı bu zamlarin
Selam @döngüsel hanım nasılsınız efenimSelam gençler.
Teşekkürler, siz nasılsınız Holy bey? : )Selam @döngüsel hanım nasılsınız efenim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.