hayattaki şansım vs ben sağdaki benBeğendiğim ev yayından kaldırılmış yaa görmeye gidecektim bugün ben onu .s.s
hayattaki şansım vs ben sağdaki benBeğendiğim ev yayından kaldırılmış yaa görmeye gidecektim bugün ben onu .s.s
Sabunlu suyla yıkasaydın canımAyak bileğimi karıncadan da minik fistik yeşili Bi sinek yedi![]()
İçim dişim çamaşir suyu kokuyor nasıl bi temizliğe girmiştim var yaaaa 10 gibi başladım daha yeni bitirdim kalan bazi şeyler de var yani ama totalde çoğusu bitti ve ben dökülüyorumSabunlu suyla yıkasaydın canım
Yormasaydın bu kadar çok kendini canım ya uzat ayaklarını bi yorgunluk kahvesi iç iyi gelir 🌸 dinlen ama artık.İçim dişim çamaşir suyu kokuyor nasıl bi temizliğe girmiştim var yaaaa 10 gibi başladım daha yeni bitirdim kalan bazi şeyler de var yani ama totalde çoğusu bitti ve ben dökülüyorum
Ben de bayılırım temiz ve düzenli eveBayılırım temiz evlere![]()
Ben bilmiyorum çiçeğim
Bana gücü sanirim Türk kahvesi verdi yoksa onca saat dayanamazdım başlangıçta ve bitişte içtimYormasaydın bu kadar çok kendini canım ya uzat ayaklarını bi yorgunluk kahvesi iç iyi gelir 🌸 dinlen ama artık.
Hmm.. sevdiceğin yardımcı tutmalı ya da yardım etmeli bazenBen de bayılırım temiz ve düzenli eve
Temizleyen ben olmadağimda daha çok bayılırım
Sevgili döngüsel masa üstü PC kullanıyor gibisin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.