Ooo onun konusu açildi @Euneirophrenia açmişti sanirim

bu sitenin aramalarında problem var, aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum .s.s
Ooo onun konusu açildi @Euneirophrenia açmişti sanirim
Ben de bulamıyorum ama kayıpları en güzel @Küboo buluyor inşallah bulurEkli dosyayı görüntüle 2243
bu sitenin aramalarında problem var, aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum .s.s
konu açarken de çıkmıyo mesela, benzer başlık hatta aynı başlıkBen de bulamıyorum ama kayıpları en güzel @Küboo buluyor inşallah bulur
Evet bana da çıkmıyorkonu açarken de çıkmıyo mesela, benzer başlık hatta aynı başlık
benle ilgilenin diye 2 tane konum var mesela benim
kol bozuk .s.s
evet .s.s
evet. beden bu kadar efora alışık değil 5 yıl olmuş top oynayamalı. kramp girdi yuvarlandım sahada diz kol hep sıydık akdsjsad sıyrık geçer de dizimi bükemiyorum yürümek için. bu hafta iyi yıpranmışımhalı saha mı vardı noldu
saol böceem cansın. uzun zamandır hareket yoktu hayatımda iyi oldu amaÇok geçmiş olsun çiçem
Panter manter nazar ettik tabi sanaevet. beden bu kadar efora alışık değil 5 yıl olmuş top oynayamalı. kramp girdi yuvarlandım sahada diz kol hep sıydık akdsjsad sıyrık geçer de dizimi bükemiyorum yürümek için. bu hafta iyi yıpranmışımyarına düzelir.
saol böceem cansın. uzun zamandır hareket yoktu hayatımda iyi oldu amasize de tavsiye ederim
gecen hafta kendi isteğimle kaleye geçtim. dedim sakatlık cıkar yarım saat oynucaz altı üstü. bu hafta da bi kaç kez kaleye kendi isteğimle geçtim de yok abi dinlenmek kesmediPanter manter nazar ettik tabi sana(((( bu kem gözler hepimizin .s.s
Olm topu yuvarlıcan sen kendin neden yuvarlanıyosun![]()
Olm o röportaj geldi aklıma üç saniyedir aralıksız gülüyorum shdjsbsbsbgecen hafta kendi isteğimle kaleye geçtim. dedim sakatlık cıkar yarım saat oynucaz altı üstü. bu hafta da bi kaç kez kaleye kendi isteğimle geçtim de yok abi dinlenmek kesmedigöbeğim de top gibi olmaya başladı. karıştırdım galiba kanks =((((((( bu hafta 10 gol olur 6'sını alex atar edasıyla girdim sahaya defanstan cıkamadım nefesim yetmedi
ama lugi gibi defanstan top geçirmedim. bu arada alex ve lugano aşkımızı kimse engelleyemez!!!11!!11!
onun işi başından aşkındır. bi de bunun için rahatsız edememOlm o röportaj geldi aklıma üç saniyedir aralıksız gülüyorum shdjsbsbsb
O geçen haftaydı oğuzhan….. shsjdvshd
Olsun kanks üzülmeyelim önemli olan katılmaktı, göbeğin için tanıdığım harika bi diyetisyen var istersen![]()
Sahi adamlar arıcaktı beni aramadı, ne işonun işi başından aşkındır. bi de bunun için rahatsız edememspor yapıcam akşamları. başlayabilirsem... göbek bölgesini çalıştıracak bişiler buldum onları uygulucam şimdilik. ama yine de iyi ki varsın
sahte kerolara karşı #DirenKero
forumda bos beles isler muduru desen varOoo onun konusu açildi @Euneirophrenia açmişti sanirim
yürüsün tabii kanks su yaşına gelmiş yürüsün artıkSahi adamlar arıcaktı beni aramadı, ne işneyse namımız yürüsün
![]()
hangi liste yaa. benim telefon rehberimin %95'i erkek.Bu erkeklerin listeleri neden hep kızlarla doluhiç mi erkek arkadaşınız yok yaa
Genel olarak öyle şimdihangi liste yaa. benim telefon rehberimin %95'i erkek.
olum bak hakkımı yiyosanız yapmayın lan bi kere gelioz hayata, zehir zıkkım olsun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.