İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
halı saha mı vardı noldu
evet. beden bu kadar efora alışık değil 5 yıl olmuş top oynayamalı. kramp girdi yuvarlandım sahada diz kol hep sıydık akdsjsad sıyrık geçer de dizimi bükemiyorum yürümek için. bu hafta iyi yıpranmışım :honk: yarına düzelir.
Çok geçmiş olsun çiçem
saol böceem cansın. uzun zamandır hareket yoktu hayatımda iyi oldu ama :honk: size de tavsiye ederim

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
evet. beden bu kadar efora alışık değil 5 yıl olmuş top oynayamalı. kramp girdi yuvarlandım sahada diz kol hep sıydık akdsjsad sıyrık geçer de dizimi bükemiyorum yürümek için. bu hafta iyi yıpranmışım :honk: yarına düzelir.

saol böceem cansın. uzun zamandır hareket yoktu hayatımda iyi oldu ama :honk: size de tavsiye ederim
Panter manter nazar ettik tabi sana :((((( bu kem gözler hepimizin .s.s
Olm topu yuvarlıcan sen kendin neden yuvarlanıyosun :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Panter manter nazar ettik tabi sana :((((( bu kem gözler hepimizin .s.s
Olm topu yuvarlıcan sen kendin neden yuvarlanıyosun :honk:
gecen hafta kendi isteğimle kaleye geçtim. dedim sakatlık cıkar yarım saat oynucaz altı üstü. bu hafta da bi kaç kez kaleye kendi isteğimle geçtim de yok abi dinlenmek kesmedi :honk: göbeğim de top gibi olmaya başladı. karıştırdım galiba kanks =((((((( bu hafta 10 gol olur 6'sını alex atar edasıyla girdim sahaya defanstan cıkamadım nefesim yetmedi :honk: ama lugi gibi defanstan top geçirmedim. bu arada alex ve lugano aşkımızı kimse engelleyemez!!!11!!11!

pumpkin🌸

Elmas Üye
gecen hafta kendi isteğimle kaleye geçtim. dedim sakatlık cıkar yarım saat oynucaz altı üstü. bu hafta da bi kaç kez kaleye kendi isteğimle geçtim de yok abi dinlenmek kesmedi :honk: göbeğim de top gibi olmaya başladı. karıştırdım galiba kanks =((((((( bu hafta 10 gol olur 6'sını alex atar edasıyla girdim sahaya defanstan cıkamadım nefesim yetmedi :honk: ama lugi gibi defanstan top geçirmedim. bu arada alex ve lugano aşkımızı kimse engelleyemez!!!11!!11!
Olm o röportaj geldi aklıma üç saniyedir aralıksız gülüyorum shdjsbsbsb
O geçen haftaydı oğuzhan….. shsjdvshd
Olsun kanks üzülmeyelim önemli olan katılmaktı, göbeğin için tanıdığım harika bi diyetisyen var istersen :dyg:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Olm o röportaj geldi aklıma üç saniyedir aralıksız gülüyorum shdjsbsbsb
O geçen haftaydı oğuzhan….. shsjdvshd
Olsun kanks üzülmeyelim önemli olan katılmaktı, göbeğin için tanıdığım harika bi diyetisyen var istersen :dyg:
onun işi başından aşkındır. bi de bunun için rahatsız edemem :dyg: spor yapıcam akşamları. başlayabilirsem... göbek bölgesini çalıştıracak bişiler buldum onları uygulucam şimdilik. ama yine de iyi ki varsın :dyg: sahte kerolara karşı #DirenKero

pumpkin🌸

Elmas Üye
onun işi başından aşkındır. bi de bunun için rahatsız edemem :dyg: spor yapıcam akşamları. başlayabilirsem... göbek bölgesini çalıştıracak bişiler buldum onları uygulucam şimdilik. ama yine de iyi ki varsın :dyg: sahte kerolara karşı #DirenKero
Sahi adamlar arıcaktı beni aramadı, ne iş :honk: neyse namımız yürüsün :honk:

14 tane tuğla gibi kitap bu seriye başlarsam sanırım bir süre dünyayla bağlantım kopacak

pumpkin🌸

Elmas Üye
0.5+0 eve taşıncam ben ya temizle temizle bitmedi .s.s

Eunoia

Platin Üye
Bu erkeklerin listeleri neden hep kızlarla dolu :T: hiç mi erkek arkadaşınız yok yaa

pumpkin🌸

Elmas Üye
Saat 6da ankaradan arabayla yola çıkan arkadaşlarım 6 saatlik yolu kaç saatte gelecek çok merak ediyorum .s.s naptınız 500t ye mi bindiniz geze geze geldiniz .s.s

Üst Alt