şeriatin kestiği parmak acımaz.................neyi tercih edersin mesela bitane örnek ver ?![]()
babamız bize bunu öğretti

şeriatin kestiği parmak acımaz.................neyi tercih edersin mesela bitane örnek ver ?![]()
onu okulda da öğretirler kanks, zaten yazsın googlea çıkar yani biz öğrendik de noldu herkes biliyosnn vereceğin infoya...
bari suda çözünen vitaminleri öğret kasdas
Çok normal yaşadığın boya yapıyorsunSaçima elimi attim
Farklı bir doku geldi arkadan gerilim müziği eşlik etti
Ayy dedim ne olmuş Saçima gerilm müziği hızla artarak devam etti cesaret edebildim de baktim nihayet
....
Elimi saçimdan çekip bakana kadar ki o süre saçini ya da herhangi organını çok seven bilir bu süreyi
Velhasıl duvar boyasıymış
İçime Bi huzur Bi rahatlık
Sonra dedim zaten ne olabilirdi ki hayır beni geren neydi hiç işte
Yatağin altindan öcü çıkmasıyla aynı mantık ama hislerime söz geçmiyor bazen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.