size bi adet arveles ısmarlayabilir miyimBaşım çatlıyor.....
Tabii ama minosetten başka bir ilaç geçirmiyor onuda bilmiyorum hiçsize bi adet arveles ısmarlayabilir miyim
zor gün dostum benim arveles.Tabii ama minosetten başka bir ilaç geçirmiyor onuda bilmiyorum hiç
Duydum bunları ama hiç kullanmadım çünkü bazı ilaçlar dokunuyor :) o yüzden her ağrı kesiciyi alamıyorum maalesefzor gün dostum benim arveles.
eğer diş ağrısı gibi bişi varsa apranax fort plus ben hayatımda böyle bi ağrı kesici hatırlamıyorum. şimdiye kadar 2-3 defa kullandım. beden bagışıklık kazanmasın diye almadım daha da asldsak
Ölüler nasil okuyabilir kiiiiokumadın bile de mi hikayemiziii((((((((((((((
tamam hadi numaranı ver de uzun uzun anlatiim sana hikayeyiÖlüler nasil okuyabilir kiiii(((((((((((((((((((
uuu beybiiiii. resmen 6. filonun kıtaya ayak bastığında atılan ilk kurşun gibi <3tamam hadi numaranı ver de uzun uzun anlatiim sana hikayeyiorda yazmadıklarımı bile..............
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.