iigclr
İyiyim şükür çiçeğim sen nasılsın 😍Nasılsın canım 🌸
Sen yine de git karnını doyurofiste olmak konforlu ama sıkıcı.
evde oturacak çok yer yok ve rahatsız ama keyifli ve hızlı vakit...
ofiste hazır 3 çeşit yemek evde ekmek arası
tarafımı seçmekte zorlanıyorum. sabah yürümeye bile erinir oldum
Sefa desen o da varhavuzdan yeni çıktım nasi gecti gününüz
Bende iyiyim canım benim 😍 kahve mi içiyordum bi güzelİyiyim şükür çiçeğim sen nasılsın 😍
Sen kaç yaşındasın her şeyden bezmiş gibi bir halin var :)ofiste olmak konforlu ama sıkıcı.
evde oturacak çok yer yok ve rahatsız ama keyifli ve hızlı vakit...
ofiste hazır 3 çeşit yemek evde ekmek arası
tarafımı seçmekte zorlanıyorum. sabah yürümeye bile erinir oldum
yokuş çok ya işe gelene kadar sabah sabah bi ton terliyorum. hiç sevmediğim şey. arada olur. her zaman her zaman olmaz ((:Sen yine de git karnını doyur
tahmin ettiğim rakam snnkinden bi 10-12 yaş fazlası olduğu niyeyse öyle geliyor bana kasdjasldSen kaç yaşındasın her şeyden bezmiş gibi bir halin var :)
30ların başında olup 60ların sonunda gibi hissetmek normal mi acaba .s.syokuş çok ya işe gelene kadar sabah sabah bi ton terliyorum. hiç sevmediğim şey. arada olur. her zaman her zaman olmaz ((:
tahmin ettiğim rakam snnkinden bi 10-12 yaş fazlası olduğu niyeyse öyle geliyor bana kasdjasld
:d anladım hep söylerler ya hangi yaşta hissediyorsan odur diyetahmin ettiğim rakam snnkinden bi 10-12 yaş fazlası olduğu niyeyse öyle geliyor bana kasdjasld
Normal bee kanks. Görmüyor musun neler yaşıyoruz başrolumuzde =((30ların başında olup 60ların sonunda gibi hissetmek normal mi acaba .s.s
Hiç genç hissetmiyorum kendimi. Tavsiyen varsa alırım bi dal jdjsbd:d anladım hep söylerler ya hangi yaşta hissediyorsan odur diye
Modunu yükseltecek aktiviteler yapabilirsin meselaa. hep aynı şeyleri yapmak biraz insanı sıkıyor monotonlaştırıyor :)Hiç genç hissetmiyorum kendimi. Tavsiyen varsa alırım bi dal jdjsbd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.