heytt bee. nesin sen ? yaşam koçu mu acil destek ünitesi mi <3Modunu yükseltecek aktiviteler yapabilirsin meselaa. hep aynı şeyleri yapmak biraz insanı sıkıyor monotonlaştırıyor :)
heytt bee. nesin sen ? yaşam koçu mu acil destek ünitesi mi <3Modunu yükseltecek aktiviteler yapabilirsin meselaa. hep aynı şeyleri yapmak biraz insanı sıkıyor monotonlaştırıyor :)
ikisi de olabilir 🙂heytt bee. nesin sen ? yaşam koçu mu acil destek ünitesi mi <3
senden bu konuda fikir almaya devam edicem. keep in touch :)ikisi de olabilir 🙂
tabii ki her zaman beklerim :)senden bu konuda fikir almaya devam edicem. keep in touch :)
belki ilerleyen günlerde bi kaç konser düşer önüne tavsiye edersin filan olur yani akjdsadtabii ki her zaman beklerim :)
Benim dinlediklerimi pek dinlemiyorsun ama sen :dbelki ilerleyen günlerde bi kaç konser düşer önüne tavsiye edersin filan olur yani akjdsad
ya olur öyle. zevkler renkler misali işte. gidip kendi isteğimle açmasam bile armağan edersin hediye yollarsın dinlememezlik yapmam da ama öyle düşün sen ötesine takılma ((:Benim dinlediklerimi pek dinlemiyorsun ama sen :d
Tamam o zaman :) klasiklerde uyuşuyor gerçi tarzımızya olur öyle. zevkler renkler misali işte. gidip kendi isteğimle açmasam bile armağan edersin hediye yollarsın dinlememezlik yapmam da ama öyle düşün sen ötesine takılma ((:
bakkk. işte o kessinlikle olur sjsjdahTamam o zaman :) klasiklerde uyuşuyor gerçi tarzımız
Bence debakkk. işte o kessinlikle olur sjsjdah
aniden gelen yat geber ekmeği yeme isteği..............işte şimdi acıktıgımı hissetmeye başladım
küçükken ben yatmadan acıkırdım hep bişiler yerdim annem de sölenirdi yat geber ekmeği yemeye gidiyo yine diyeo ne lan yat geber ekmeği ne ?
"bunu biliyor muydunuz ?" köşemizde bugün...küçükken ben yatmadan acıkırdım hep bişiler yerdim annem de sölenirdi yat geber ekmeği yemeye gidiyo yine diye
işte bi gün meraklandım lisede falanımsordum anneme bu ne demek diye. gece yenen yemeklere eski insanlar öyle dermiş sağlıklı değil diye, yat öl daha iyi manasında demişti
anacaazım adeta bir adet tane ayşe baysalmış da fark edememişiz
ondan mütevellit o zaman öğrenmiştim. gece yenilip yatan yemeğe yat geber ya da zıbar ekmeği diyolarmış kanks, kültürlen
![]()
anacazımm daha iyi açıkladıydı ama benim aklımda bu kadarı kalmış"bunu biliyor muydunuz ?" köşemizde bugün...
örtmenim boönn de kultürlendik
saol kanks eline saglık iyi açıklamışsın <3
yeni bilgi bitmez kanks öğren öğren de ilerde collluguna coccuguna miras bu bilgileranacazımm daha iyi açıkladıydı ama benim aklımda bu kadarı kalmışya ben anneme hala bu ne demek şu ne demek diye soruyorum yaa
ege dilini çözmek bazen güç olabiliyor gerçekten
bi bitmedi diyo o da
![]()
lan çoluğuma çocuğuma bilgi miras bırakıcak olsam sence bu bilgileri mi tercih ederimyeni bilgi bitmez kanks öğren öğren de ilerde collluguna coccuguna miras bu bilgiler![]()
neyi tercih edersin mesela bitane örnek ver ?lan çoluğuma çocuğuma bilgi miras bırakıcak olsam sence bu bilgileri mi tercih ederim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.