İyiyiz can, sen nasılsın?Selam nasılsınız arkadaşlar 🌸
Bende iyiyim canım teşekkür ederimİyiyiz can, sen nasılsın?
Uykunu alamadın mı canım.. iyiyim bende içimin sıkıntısı dışında@Pluviofil iyi ve uykulu sen nasılsın
Bilmiyorum ki Bi sarhoş gibiyimUykunu alamadın mı canım.. iyiyim bende içimin sıkıntısı dışında
Öyle yapacağım tatlım birazdan yürüyüşe çıkarım :)Bilmiyorum ki Bi sarhoş gibiyim
Dişarilara at kendini iç sıkıntısına iyi gelir çiçeğim
İyi gezmeler dilerim 💋 termosa çayını al at kendini yeşilliğeÖyle yapacağım tatlım birazdan yürüyüşe çıkarım :)
Sende dinlen![]()
Teşekkür ederim😘 hemen hazırlayayım bariİyi gezmeler dilerim 💋 termosa çayını al at kendini yeşilliğe
Nasıl oldu da ilerleterek izlemedintadı damağımda kalan 3 saatlik filmi iş aralarında ve işten sonra yeni bitirdim.
yine aynı tat kaldı. yine aynı kalite...
birkaç yıl sonra tekrar görüşmek üzere.
bu tadı özlemek istiyorum yine.
çünkü böylesine 3 saatlik bi şaheseri atlatarak izleyemezsin. bazı cümleleri tekrar okumak için bile geri sarıp izledim düşün asdsjtyNasıl oldu da ilerleterek izlemedin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.