İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
benim neden midem ağrıyo yaa .s.s ömrüm boyunca ağrımadığı kadar ağrıdı son birkaç aydır .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Sakarlık yapmadığım günlerin listesini çıkarsam kağıtlar boş kalır...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Acaba Oggy hala KYK borcu ödüyor mu?

1658243151526.png

alcatraz

🍻
Elmas Üye
tadı damağımda kalan 3 saatlik filmi iş aralarında ve işten sonra yeni bitirdim.
yine aynı tat kaldı. yine aynı kalite...
birkaç yıl sonra tekrar görüşmek üzere.
bu tadı özlemek istiyorum yine.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
tadı damağımda kalan 3 saatlik filmi iş aralarında ve işten sonra yeni bitirdim.
yine aynı tat kaldı. yine aynı kalite...
birkaç yıl sonra tekrar görüşmek üzere.
bu tadı özlemek istiyorum yine.
Nasıl oldu da ilerleterek izlemedin

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Nasıl oldu da ilerleterek izlemedin
çünkü böylesine 3 saatlik bi şaheseri atlatarak izleyemezsin. bazı cümleleri tekrar okumak için bile geri sarıp izledim düşün asdsjty
ayrıca aşk olsun yaa :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Az önce mantarlı ıspanak yaparken aklıma bi anım geldi. Üni 3. Sınıfta stajlara çıkmamıza bi adım kala son bişey kalmıştı. Hepimiz standart bi yemek tarifesi geliştirmeliydik. Ben de dahiyane bir fikirmiş gibi diyabet hastaları için mantarlı ıspanak yapmaya karar verdim :honk: neyse yemek pişirme labında yaptık. Birinci sınıfta da bi dönem böle bi dersimiz vardı her hafta yemek yapıyorduk :honk: en sonunda herkes yaptığı yemeği sunuma hazırlar büyük masaya götürür ve yemeğini sunardı :honk: tabi özlemişiz de iki senedir yoktu böle bi sunum :honk: üçüncü sınıf sunumuna dersin hocası bölüm başkanını da davet etmişti bi bakımdan gerçek manada görücüye çıkıyorduk artık :dyg: neyse hepimiz tabaklarımızı masaya götürdük. Herkes kendisi yapıyordu tek başına yemekleri birinci sınıftaki gibi grup çalışması yoktu. O yüzden tahminim en az 30 çeşit sunum var masada. Ama neler neler… gutensiz yemekler laktozsuz tatlılar tatlı krizi topları… öğrendiğimiz bir şey daha vardı. İçerik kadar görsel sunum da önemliydi. Masa süper görünüyor. Derken bölüm başkanından tadım yapması istendi. Hoca tek bişey tattı o masada. Evet aynen tahmin ettiğiniz gibi 🤦‍♀️ Bi çatal aldı, sonra bi çatal daha alırken biraz tuzunu kaçırmışsınız galiba dedi. Ben bişe demeden dersin hocası ıspanağın sodyum içeriğini hesaba katmayı unutmuş olmalı deyip savunmuştu beni :honk: neyse sunum bitti, bari ben de bi tadına bakayım dedim. Tuz tüketimi yüksek biri olarak ben hayatımda bu kadar tuzlu bişe yemedim :honk: sanırım tükürdüm :honk: vay be koskoca bölüm başkanına bak işte adam gibi adamlık işte feraset işte zerafet işte nezaket diye düşünmüştüm ben olsam o ikinci çatalı asla almazdım :honk: ne zaman ıspanaklı bişiler yapsam aklıma gelir bu anım ve ıspanağın sodyum içeriği :dyg: neyse yemeğim soğumuştur bunları yazana kadar yiyim bari :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
İzleyecek dizi beğenemiyorum hala :honk: çok izlediğim için zevkimin kategorisinde seçenekler çok az kaldı. Neyse ben yatıp zıbarayım. Gerçekten izlemek istediğimde izlerim:honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
En iyisi geyiğe vurmak, yoksa hiç çekilmiyor.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dizi bulamayınca harry potterın 3. Filmine geldim. Film izleyemiyorum derken film serisine dizi muamelesi yapıyorum resmen :honk:

Üst Alt