İyiyiz can, sen nasılsın?Selam nasılsınız arkadaşlar 🌸
Bende iyiyim canım teşekkür ederimİyiyiz can, sen nasılsın?

Uykunu alamadın mı canım.. iyiyim bende içimin sıkıntısı dışında@Pluviofil iyi ve uykulu sen nasılsın
Bilmiyorum ki Bi sarhoş gibiyimUykunu alamadın mı canım.. iyiyim bende içimin sıkıntısı dışında
Öyle yapacağım tatlım birazdan yürüyüşe çıkarım :)Bilmiyorum ki Bi sarhoş gibiyim
Dişarilara at kendini iç sıkıntısına iyi gelir çiçeğim

İyi gezmeler dilerim 💋 termosa çayını al at kendini yeşilliğeÖyle yapacağım tatlım birazdan yürüyüşe çıkarım :)
Sende dinlen![]()
Teşekkür ederim😘 hemen hazırlayayım bariİyi gezmeler dilerim 💋 termosa çayını al at kendini yeşilliğe
Nasıl oldu da ilerleterek izlemedintadı damağımda kalan 3 saatlik filmi iş aralarında ve işten sonra yeni bitirdim.
yine aynı tat kaldı. yine aynı kalite...
birkaç yıl sonra tekrar görüşmek üzere.
bu tadı özlemek istiyorum yine.
çünkü böylesine 3 saatlik bi şaheseri atlatarak izleyemezsin. bazı cümleleri tekrar okumak için bile geri sarıp izledim düşün asdsjtyNasıl oldu da ilerleterek izlemedin

neyse yemek pişirme labında yaptık. Birinci sınıfta da bi dönem böle bi dersimiz vardı her hafta yemek yapıyorduk
en sonunda herkes yaptığı yemeği sunuma hazırlar büyük masaya götürür ve yemeğini sunardı
tabi özlemişiz de iki senedir yoktu böle bi sunum
üçüncü sınıf sunumuna dersin hocası bölüm başkanını da davet etmişti bi bakımdan gerçek manada görücüye çıkıyorduk artık
neyse hepimiz tabaklarımızı masaya götürdük. Herkes kendisi yapıyordu tek başına yemekleri birinci sınıftaki gibi grup çalışması yoktu. O yüzden tahminim en az 30 çeşit sunum var masada. Ama neler neler… gutensiz yemekler laktozsuz tatlılar tatlı krizi topları… öğrendiğimiz bir şey daha vardı. İçerik kadar görsel sunum da önemliydi. Masa süper görünüyor. Derken bölüm başkanından tadım yapması istendi. Hoca tek bişey tattı o masada. Evet aynen tahmin ettiğiniz gibi 🤦♀️ Bi çatal aldı, sonra bi çatal daha alırken biraz tuzunu kaçırmışsınız galiba dedi. Ben bişe demeden dersin hocası ıspanağın sodyum içeriğini hesaba katmayı unutmuş olmalı deyip savunmuştu beni
neyse sunum bitti, bari ben de bi tadına bakayım dedim. Tuz tüketimi yüksek biri olarak ben hayatımda bu kadar tuzlu bişe yemedim
sanırım tükürdüm
vay be koskoca bölüm başkanına bak işte adam gibi adamlık işte feraset işte zerafet işte nezaket diye düşünmüştüm ben olsam o ikinci çatalı asla almazdım
ne zaman ıspanaklı bişiler yapsam aklıma gelir bu anım ve ıspanağın sodyum içeriği
neyse yemeğim soğumuştur bunları yazana kadar yiyim bari 
çok izlediğim için zevkimin kategorisinde seçenekler çok az kaldı. Neyse ben yatıp zıbarayım. Gerçekten izlemek istediğimde izlerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.