Hadi size iyi günlerrr 😄
fenerbahçe'de acayip işler oluyor. jesus maçı drone'la çektiriyor. tek tek notlar alıyor. takım içerisindeki havayı söylememe gerek yok. muhteşem bir takım geliyor. kolej havası var : )Seni cebinden çıkarır adam… Karizmaya bak bee 20likleri cebinden çıkartır. Kıskanmasanaaa nazarın falan değer mazallahhh
Bence korku ufaktan sarmışşşş
Kafalar benziyor demek ki.: )hacı hacıyı mekke de deli deliyi dakka da bulurmuş sözünü hatırladım döngüsel gülünce....... acaba neden??????
yaşasın tam bağımsız ruh hastaları.....Kafalar benziyor demek ki.: )
kafam kadar güzel mi? klşasdkaslşd kalite gittikçe can çekişmeye başladıııııııııııııBel far, şarkı çok güzel bu arada.
Jacinthe söylüyor. Net.O da güzel bu akşam.: )))
Jacinthe mi söylüyor? Yok o paylaşım yapan galiba. Kim söylüyor bunu, bulamadım.
Kısmen katılıyorum bebeğim.Ya arkadaşlar yanliş kişiye kızıyorsunuz
Hiç misafire misafir olduğu için kızılır mı?
Evine davet eden sen....
Evinin kurallarını anlatmayan yine sen
Sadece bizim ülkemizde yok ki mülteci heryerde var başka ülkelerde böyle davranışlar sergileyemiyorlar
Çünkü ülke kurallarını anlatıyor adamlar
Tamam sen geldin ama misafir geldin benim vatandaşım değilsin süren dolduğunda gideceksin
İnsanı şekilde ihtiyaçların görülecek ama benim vatandaşımın gördüğü her ayrıcalığı göremeceksin vs vs
Bulunman gereken şehirler şunlar diğer şehirlere giriş çıkış iznin yok ya da toplumsal kargaşa yaratıp suça kariştiğinda cezası böyle olacak seklinde
Eee diğer türlüsü olduğunda iti var kopuğu var kaçakçisi var suç örgütü kuranı yozlaşmişi bilmem nesi kendi ülkesinden olmadığından da rahat davranacak
Efenim hırsızın hiç mi suçu yok demiş Nasrettin Hoca
Çok haklısınKısmen katılıyorum bebeğim.
Yurtdisinda yaşamış ve orada da bunlardan çok görmüş biri olarak yorum yapayım.
Dediğim gibi, kısmen katılıyorum, suçun büyüğü tabii ki evine alıp, evin kurallarını anlatmayanda.
Ama bunlar yurtdisinda da, daha az bir miktarda olsa da, yine yapıyor bunları. Anlatilmasina rağmen, daha ağır cezalar verilmesine rağmen.
Ayrıca bu tarz insanlar anlatmakla anlayacak kişiler değiller zannımca, ağır kurallar koyup çiğneyeni ülkeden çıkartacaksin ki diğerleri biraz korksun.
YANİ BENCE.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.