tmm bi gün ölürsem anlatırım sana akdjsakdBilmem, hiç ölmedim. : )))
Öyle mi oldu? Farkında değilim.: )
afiyet olsun benim yerime de içiver ((:
sıcakta cekilmez şimdi. ben suya dayandım hafiften soguk suya tabii
tmm bi gün ölürsem anlatırım sana akdjsakdBilmem, hiç ölmedim. : )))
Öyle mi oldu? Farkında değilim.: )
O ne beee…jurnalci misin sen ya : /
O ne beee…
Canım öyle istedi…
Ayağını denk al ve benimle iyi geçin bundan sonra…
View: https://twitter.com/efsosporolay/status/1531889942518972416?t=m_gTXsS4_nHCr7uqxVOCuw&s=19
@angie bu adam ayakta zor duruyor. takımı yönetemez : /
Bu doğruysa kartlar yeniden dağıtılacak diye yorumladım.
![]()
@SleepleSsS bey
Bebek Sahilinde sevişenlerden birinin 11 adet çocuğu istismar etmekten kaydı varmiş nasıl hala dişarida olabiliyor bunlar bilmek istiyoruz? Siz bilgili birisiniz aydınlatır mısınız?
Kayıttan kastı GBT ise halen yargılaması devam ediyordur ya da soruşturma aşamasında olabilir dosyalar (kesinleşmemiştir)@SleepleSsS bey
Bebek Sahilinde sevişenlerden birinin 11 adet çocuğu istismar etmekten kaydı varmiş nasıl hala dişarida olabiliyor bunlar bilmek istiyoruz? Siz bilgili birisiniz aydınlatır mısınız?
Yaa hadi 1 çocuk yalan söyledi 2 çocuk abarttı 3. Çocuk psikolojik sorunlari vardı bu cezanın kesinleşmesi için ne bekleniyor kiKayıttan kastı GBT ise halen yargılaması devam ediyordur ya da soruşturma aşamasında olabilir dosyalar (kesinleşmemiştir)
Hakkında daha önceden tutuklama kararı verilmiş ancak tahliye edilmiş olabilir
Kesinleşmiş cezası var ise açık ceza İnfaz kurumundan denetimli serbestlik ile 2023 temmuzuna kadar izinli olabilir
Ama en olası ve en sevdiğim senaryo ise:
Burası Türkiye burada Herşey olur
Ulu yüce Yargıtay’ da 5 senedir bekleyen dosyam var sen ne diyorsunYaa hadi 1 çocuk yalan söyledi 2 çocuk abarttı 3. Çocuk psikolojik sorunlari vardı bu cezanın kesinleşmesi için ne bekleniyor ki
11 çocuk kim bilir gizli saklı kalan kaç tane daha var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.