Geldim, napıyonuz?👉 @döngüsel nerdesin
jurnalci misin sen ya : /@Plesk seni cimere şikayet ettim…
Bence bunlar gelirken bunlara "istediğiniz b.ku yiyin, her şey serbest" demişler ya da ülkelerinde ne kadar suçlu varsa hepsini bize postalamışlar.Ya arkadaşlar yanliş kişiye kızıyorsunuz
Hiç misafire misafir olduğu için kızılır mı?
Evine davet eden sen....
Evinin kurallarını anlatmayan yine sen
Sadece bizim ülkemizde yok ki mülteci heryerde var başka ülkelerde böyle davranışlar sergileyemiyorlar
Çünkü ülke kurallarını anlatıyor adamlar
Tamam sen geldin ama misafir geldin benim vatandaşım değilsin süren dolduğunda gideceksin
İnsanı şekilde ihtiyaçların görülecek ama benim vatandaşımın gördüğü her ayrıcalığı göremeceksin vs vs
Bulunman gereken şehirler şunlar diğer şehirlere giriş çıkış iznin yok ya da toplumsal kargaşa yaratıp suça kariştiğinda cezası böyle olacak seklinde
Eee diğer türlüsü olduğunda iti var kopuğu var kaçakçisi var suç örgütü kuranı yozlaşmişi bilmem nesi kendi ülkesinden olmadığından da rahat davranacak
Efenim hırsızın hiç mi suçu yok demiş Nasrettin Hoca
A.s. Yarın iş yok mu?selam millet
var. olmamı. ama pc'mi özledim biraz takılayım dedim :dA.s. Yarın iş yok mu?
Çok yorma makineyi.: ))))var. olmamı. ama pc'mi özledim biraz takılayım dedim :d
sen napaysun bu saatte uşagum
ölünce dinlenmicez mi bee (((:Çok yorma makineyi.: ))))
Çay içiyorum.
Bence bunlar gelirken bunlara "istediğiniz b.ku yiyin, her şey serbest" demişler ya da ülkelerinde ne kadar suçlu varsa hepsini bize postalamışlar.
Bilmem, hiç ölmedim. : )))ölünce dinlenmicez mi bee (((:
koy göze rahvan gitsin.
ne akdar çay meraklısı çıktın sende heee, hep bu saatlerde bi çayla haşır neşir olma durumu ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.