volkan olmayınca derbiler tatsız tuzsuz oluyor. kovuldu geçen gün. fenerin başına gelsin.Volkan nasıl da gelirdi ama hakkınızdan…
volkan olmayınca derbiler tatsız tuzsuz oluyor. kovuldu geçen gün. fenerin başına gelsin.Volkan nasıl da gelirdi ama hakkınızdan…
Bize jesus ve marcelo geliyo size kim geliyooovolkan olmayınca derbiler tatsız tuzsuz oluyor. kovuldu geçen gün. fenerin başına gelsin.
Taş gibi mi olucan sen 🤓Ağırlık çalışmalarım işe yarıyor.
Göbekle vedalaştık nihayet.: ))
Hı hı.Taş gibi mi olucan sen 🤓
Bir çakmağa bakar yakalım gitsinHayatım öküzlerle, odunlarla, kalaslarla dolu.
Çekiyorum galiba bunları. Ortak noktamız varsa demek ki...
Yakmamak için zor tutuyorum kendimi.ddBir çakmağa bakar yakalım gitsin
Acima acima çiçeğim acidiklarımız değil mi acinacak hallere koyanYakmamak için zor tutuyorum kendimi.dd
bu takıma daha marcelo gelecek : /Bize jesus ve marcelo geliyo size kim geliyooo
Nolduuu pek bi keyfin yokbu takıma daha marcelo gelecek : /
Türk falan değiller ya, hiç mi Türk görmedik? Türk denildiğinde akpli aptalların nasıl sevindiğini gördükçe midem bulandı sırf bu şerefsizleri aklamak için kendi milletinin onurunu, haysiyetini bu kadar ayaklar altına alan bir iktidar olamaz ya... Çok üzücü bir durum var ortada çok doluyum.
View: https://twitter.com/Krewien/status/1531671179676745728?t=fPQt6IdsmdQsEQQCbwEHsQ&s=19
bakanlığın attığı tweete bak. içeriden, dışarıdan türk milleti kuşatılıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.