İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
nasıı naan. tel düştü kırılmaz cam sağlam ama onun korudugu ekran mı kırıldı ? nası yaaaa onu korusun diye yok mu o icat ? .s.s
Valla ekranı görünce benim de ilk tepkim tam olarak bu oldu :honk: bu durumu daha önce bi yerlerde okumuştum ve gülüp geçmiştim. İşte gülme komşuna… merkür retrosu bana bi telefon ekranı borçlu .s.s ekran bildiğin paramparça, bakalım ne kadar masraf çıkacak, olmadı yenisini alcaz artık .s.s ama devir eldekine sahip çıkma devri ooff off

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Valla ekranı görünce benim de ilk tepkim tam olarak bu oldu :honk: bu durumu daha önce bi yerlerde okumuştum ve gülüp geçmiştim. İşte gülme komşuna… merkür retrosu bana bi telefon ekranı borçlu .s.s ekran bildiğin paramparça, bakalım ne kadar masraf çıkacak, olmadı yenisini alcaz artık .s.s ama devir eldekine sahip çıkma devri ooff off
geçmiş olsun kanks yaa. gülmemek için zor tutuyorum kendimi =(((
sana 2-3 mac vereyim bas 500 filan bi kısmı cıksın bari tel parasının :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Daha 17 yaşında, düğününde giymek istediği 4 elbisenin kavgasını yapıyor.
Yaşadığı çağdan kopuk, başkaları ne derden öteye gidemeyen bir genç daha.
Bunlardan çooook var.: ((

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bazıları çok tehlikeli, çok!

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Düşündüm de 17 yaşımda ben de bu kafadaydım.: ((((

Beni de o yaşina döndürdün Dünyanın en güzeli bendim gibi o zaman :))

Ayy yüzüm tebessüm ederken gözlerim doldu

Gittikçe yaşlandiğimi hislerimden anlıyorum fizikten yaşlandiğimi fotoğraflardan

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Beni de o yaşina döndürdün Dünyanın en güzeli bendim gibi o zaman :))

Ayy yüzüm tebessüm ederken gözlerim doldu

Gittikçe yaşlandiğimi hislerimden anlıyorum fizikten yaşlandiğimi fotoğraflardan
Dur ne yaptın! En güzel zamanlarındasın şu an.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Dur ne yaptın! En güzel zamanlarındasın şu an.
En güzel zamanlarım o zamanlarmış

Kafa piril piril ufak tefek kaçamaklar, kafadaki en büyük sorun öss filan fjdjzn onu da sorun ettiğim yoktu da biri sorarsa aklıma geliyordu anında geri gidiyordu vay beee yaaa döngüsel bak zamanda yolculuk yaptim gözlerimin arka kısmı şu an geriyi görüyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Büyük saçma tepkiler verip evi kaosa sürükleyebiliyordum içimde bir şey biriktirmeye de gerek yoktu

Şimdi hepsini içime atıp dışımdan sakin görünüyorum tepki vermeye de yoruluyorum ahh 17 yaşim

Döngüsel 🥺

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
En güzel zamanlarım o zamanlarmış

Kafa piril piril ufak tefek kaçamaklar, kafadaki en büyük sorun öss filan fjdjzn onu da sorun ettiğim yoktu da biri sorarsa aklıma geliyordu anında geri gidiyordu vay beee yaaa döngüsel bak zamanda yolculuk yaptim gözlerimin arka kısmı şu an geriyi görüyor
Ben hiç özlemiyorum. O kadar baskı vardı ki üzerimde...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir türlü gelmek bilmeyen 18 yaşim

Bi 18 yaşima giriyim de sizden kurtulayımlar

Girdikten sonrası vahim çok hızlı uçuşa geçtim jfjdj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben hiç özlemiyorum. O kadar baskı vardı ki üzerimde...
Bende de vardı ama kafam berraktı

Şimdi sorumluluklarım adeta yük gibi yaşayıp gördüğüm gerçekler filan derken

İnsanların bir şey söylerken aslında iyi bir şey söylemediklerini anlamak hiç güzel değil @döngüsel etrafım kodes kafam firar havaları en iyisiymiş

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ayyy sana bir şey anlatayım

O zamanlar dershaneye gidiyorum Ankara`dayım babamın iş yeri de aynı meydanda yani hiç uzak değiliz Bi adım atsam ayağimdan kalan toz babama uçar...

Hayatımda o kadar fink attiğimi hatırlamıyorum

Zuhal diye Bi kız vardı o kız bana görünmezlik duası diye bir şey öğretmişti onu okuduğum zaman görünmeyeceğime çok inandim ne zaman kaçsam onu okurdum @döngüsel iyi ki başima bela gelmemiş ne çok yanliş seyler yaptim ne çok düşünmeden karalar verdim ama eğlendim :)

(bu arada babama hiç yakalanmadım)

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ayyy sana bir şey anlatayım

O zamanlar dershaneye gidiyorum Ankara`dayım babamın iş yeri de aynı meydanda yani hiç uzak değiliz Bi adım atsam ayağimdan kalan toz babama uçar...

Hayatımda o kadar fink attiğimi hatırlamıyorum

Zuhal diye Bi kız vardı o kız bana görünmezlik duası diye bir şey öğretmişti onu okuduğum zaman görünmeyeceğime çok inandim ne zaman kaçsam onu okurdum @döngüsel iyi ki başima bela gelmemiş ne çok yanliş seyler yaptim ne çok düşünmeden karalar verdim ama eğlendim :)

(bu arada babama hiç yakalanmadım)
Benim deliliklerim üni yıllarımda hep. Liseymiş, öncesiymiş yok gibi bir şey... İstanbul'da okudum, bir sürü yurtta kaldım. Her birinin çevresindeki en tenha sokakları bile keşfetmek için dolaşıp dururdum. Merakımdan başıma bir şey geldiği olmadı hiç. Şanslıydım.
Bir gün Kapalıçarşı'dan Çemberlitaş'a çıkan ara sokakların birinde kaybolmuşum. Tam ağlayacağım, pes edeceğim, ayaklarım bitmiş haldeyken tanıdık bir tabela gördüm. Hiç unutmam, kendimi o andaki kadar çaresiz hissettiğim az an vardır.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Benim deliliklerim üni yıllarımda hep. Liseymiş, öncesiymiş yok gibi bir şey... İstanbul'da okudum, bir sürü yurtta kaldım. Her birinin çevresindeki en tenha sokakları bile keşfetmek için dolaşıp dururdum. Merakımdan başıma bir şey geldiği olmadı hiç. Şanslıydım.
Bir gün Kapalıçarşı'dan Çemberlitaş'a çıkan ara sokakların birinde kaybolmuşum. Tam ağlayacağım, pes edeceğim, ayaklarım bitmiş haldeyken tanıdık bir tabela gördüm. Hiç unutmam, kendimi o andaki kadar çaresiz hissettiğim az an vardır.
Ama anılar yine de çok güzeller değil mi 🤗

Üst Alt