Valla ekranı görünce benim de ilk tepkim tam olarak bu oldunasıı naan. tel düştü kırılmaz cam sağlam ama onun korudugu ekran mı kırıldı ? nası yaaaa onu korusun diye yok mu o icat ? .s.s

Valla ekranı görünce benim de ilk tepkim tam olarak bu oldunasıı naan. tel düştü kırılmaz cam sağlam ama onun korudugu ekran mı kırıldı ? nası yaaaa onu korusun diye yok mu o icat ? .s.s
geçmiş olsun kanks yaa. gülmemek için zor tutuyorum kendimi =(((Valla ekranı görünce benim de ilk tepkim tam olarak bu oldubu durumu daha önce bi yerlerde okumuştum ve gülüp geçmiştim. İşte gülme komşuna… merkür retrosu bana bi telefon ekranı borçlu .s.s ekran bildiğin paramparça, bakalım ne kadar masraf çıkacak, olmadı yenisini alcaz artık .s.s ama devir eldekine sahip çıkma devri ooff off
He 500den de ol diyon yanigeçmiş olsun kanks yaa. gülmemek için zor tutuyorum kendimi =(((
sana 2-3 mac vereyim bas 500 filan bi kısmı cıksın bari tel parasının![]()
Düşündüm de 17 yaşımda ben de bu kafadaydım.: ((((
Dur ne yaptın! En güzel zamanlarındasın şu an.Beni de o yaşina döndürdün Dünyanın en güzeli bendim gibi o zaman :))
Ayy yüzüm tebessüm ederken gözlerim doldu
Gittikçe yaşlandiğimi hislerimden anlıyorum fizikten yaşlandiğimi fotoğraflardan
En güzel zamanlarım o zamanlarmışDur ne yaptın! En güzel zamanlarındasın şu an.
Ben hiç özlemiyorum. O kadar baskı vardı ki üzerimde...En güzel zamanlarım o zamanlarmış
Kafa piril piril ufak tefek kaçamaklar, kafadaki en büyük sorun öss filan fjdjzn onu da sorun ettiğim yoktu da biri sorarsa aklıma geliyordu anında geri gidiyordu vay beee yaaa döngüsel bak zamanda yolculuk yaptim gözlerimin arka kısmı şu an geriyi görüyor
Bende de vardı ama kafam berraktıBen hiç özlemiyorum. O kadar baskı vardı ki üzerimde...
Benim deliliklerim üni yıllarımda hep. Liseymiş, öncesiymiş yok gibi bir şey... İstanbul'da okudum, bir sürü yurtta kaldım. Her birinin çevresindeki en tenha sokakları bile keşfetmek için dolaşıp dururdum. Merakımdan başıma bir şey geldiği olmadı hiç. Şanslıydım.Ayyy sana bir şey anlatayım
O zamanlar dershaneye gidiyorum Ankara`dayım babamın iş yeri de aynı meydanda yani hiç uzak değiliz Bi adım atsam ayağimdan kalan toz babama uçar...
Hayatımda o kadar fink attiğimi hatırlamıyorum
Zuhal diye Bi kız vardı o kız bana görünmezlik duası diye bir şey öğretmişti onu okuduğum zaman görünmeyeceğime çok inandim ne zaman kaçsam onu okurdum @döngüsel iyi ki başima bela gelmemiş ne çok yanliş seyler yaptim ne çok düşünmeden karalar verdim ama eğlendim :)
(bu arada babama hiç yakalanmadım)
Ama anılar yine de çok güzeller değil mi 🤗Benim deliliklerim üni yıllarımda hep. Liseymiş, öncesiymiş yok gibi bir şey... İstanbul'da okudum, bir sürü yurtta kaldım. Her birinin çevresindeki en tenha sokakları bile keşfetmek için dolaşıp dururdum. Merakımdan başıma bir şey geldiği olmadı hiç. Şanslıydım.
Bir gün Kapalıçarşı'dan Çemberlitaş'a çıkan ara sokakların birinde kaybolmuşum. Tam ağlayacağım, pes edeceğim, ayaklarım bitmiş haldeyken tanıdık bir tabela gördüm. Hiç unutmam, kendimi o andaki kadar çaresiz hissettiğim az an vardır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.