Saygın yaradana mı yaratılana mı? : )))allahın yarattıgı kulu şimdi yok mu sayalım ? aksdksaj
Saygın yaradana mı yaratılana mı? : )))allahın yarattıgı kulu şimdi yok mu sayalım ? aksdksaj
sadece hak edene ((:Saygın yaradana mı yaratılana mı? : )))
adjfaşjfdşaljsadece hak edene ((:
Evet hatırlıyorum artık çok saçma sapan çizgi filmler var maalesefkaç kere hatırlamıyorum.
sana şöyle söyleyim bilmiyorum hatırlar mısın ?
benim çocukluğumda jackie chan'in çizgi filmi vardı.
ben onu bile kaçırmazdım ((: izledin mi deme. "bunu da izle" de
tekrar izlerim
uzasın. günler çuvala mı girdi yarın cevaplarım aksdjsadadjfaşjfdşalj
Çok uzatırım bu konuyu ama hadi yat sen.
İyi uykular sana. Bana da iyi çay içmeler.d
bu arada bişi itiraf edicem. tsubasa'ya başladım en baştan aksjdksajdEvet hatırlıyorum artık çok saçma sapan çizgi filmler var maalesef
Ben de şirinleri heidiyi şeker kız Candy i arı maya bunlari izleyip bitirdim ama diğer çizgi filmlerin linklerini bulamıyorum en çok da Silvan, He Man, sofi`nin dünyası(evlatlık alınan bir kızla ilgili çizgifilmdi), daha aklımda çok vardı da unutmuşum scooby doo, taş devri en eski bölümleriuzasın. günler çuvala mı girdi yarın cevaplarım aksdjsad
afiyet olsun. benim yerime de iç.
bu arada bişi itiraf edicem. tsubasa'ya başladım en baştan aksjdksajd
suan 14. bölümdeyim![]()
Yooo olmamiş değil olmuş da çiçeğim: ))))))))))))))
Her an onu da değiştirebilirim.
Seni beklıyoruz 🥺burdayız halauyudunuzmu lo
bi de o tarafın yaklaşımına bak kanks. belki aradığın mutluluk oradadır.Sanırım bugün lezbiyen olduğunu tahmin ettiğim bi kız galiba bana yürüdü. Acaba kısmetim hemcinslerim arasında mı yaa 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.