İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
birazdan online diyetim var .s.s ben hayatta en çok online diyetten nefret ettim .s.s uzaktan akraba terörüne vuram, neyse euroyla istiyim bari paramı :honk: (isteyemedi)

Nobody

Teknik Admin
birazdan online diyetim var .s.s ben hayatta en çok online diyetten nefret ettim .s.s uzaktan akraba terörüne vuram, neyse euroyla istiyim bari paramı :honk: (isteyemedi)
Uzaktan online diyetin nengibi zorluklari oluyor meselaa

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
ben tekrarrrrrrrrrrdan Behzat Ç.

82hki1m.jpg

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ay online diyetimi bitirdim şimdi, yuh 1.5 saate yakın sürmüş :honk: yapıyoruz bu sporu :torpu:
yine nirvanadaydım arkadaşlar, özlemişim yaaa :((( sanırım ben kliniğe geri göncem :honk:

Uzaktan online diyetin nengibi zorluklari oluyor meselaa

ya ben direkt yüz yüze başladım meslek hayatıma. bazen almancılar falan isterdi ama sevmezdim. sevmeme sebebim de şu: mesela kliniğe geldiğinde ben onun detaylı vücut analizini alabiliyorum, olası olumsuzlukların sebebini ve bölgelerini tespit edebiliyorum ama uzaktan ölçümler güvenilir değil en önemli eksiklik bu. motivasyon çok çabuk düşebiliyor onu toparlamak ekstra angarya oluyor vsvs .s.s bi de ben danışanlarımla yüz yüze sohbet etmeyi çok seviyorum, onlar da benle :honk: ya bilmiyorum online olunca ciddiyetsiz gibi oluyo ama yüz yüze öle mi, ağız dolusu kızabiliyon :p

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Her özgür birey ne yapıyor ki ben özgür değilim öğrenmek istiyorum bilgilendirme yapar misiniz forumumuz aydınlansın
özgür birey; başkasının özgürlüğünün sınırlarına dokunmadan istediğini yapabilen bireydir. o o şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. herkese herkese karışamaz.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
özgür birey; başkasının özgürlüğünün sınırlarına dokunmadan istediğini yapabilen bireydir. o o şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. herkese herkese karışamaz.
Film izlemek için ne giymemiz gerekiyora mu geliyor konu jfjsj

Üst Alt