İçinden Geçeni Söyle

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ben Bi tane adam gördüm nezle olmuş sümüğü su kıvamında sürekli eline siler gibi yapıp alnından terini firlatan çiftçi gibi şlaps diye firlatıp o trabzanlara dokunuyordu sonra
En iyisi merdivene gelmeden hızlanmak ve o hızla hiç dokunmadan dengede durmak. Tabi aynısını inerken yapmamak gerek.: ))))

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Bu çen ile döngüsel çok yaşamaz, en çok ben yaşayacağım hepinizi gömeceğimmmmmmmmmmmmmm.............

dedi ve gitti.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu çen ile döngüsel çok yaşamaz, en çok ben yaşayacağım hepinizi gömeceğimmmmmmmmmmmmmm.............

dedi ve gitti.
Sümüklü yerlere mi dokunmak istiyorsun.... Kim bilir kimler daha nasıl hallerde dokunuyor ıyy

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
askerde ne pislik insanların etrafında yaşadık bir şey olmadı daha da bize bir şey olmaz..........

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Sümüklü yerlere mi dokunmak istiyorsun.... Kim bilir kimler daha nasıl hallerde dokunuyor ıyy
Yok be ya. Böyle düşünmeyenler daha sağlıklı ve çok yaşıyor.
Hep deriz ya çingene çocukları yalınayak dolaşır da bir şey olmaz. Biz taşa bassak hasta oluruz. Bu da öyle bir şey. Takmadıkça bir şey olmuyor. Beden beyne göre hareket ediyor. Mikroplar da beyni dinliyor, nasıl bir sinerji kurmuşlarsa aralarında artık, anlaşılır gibi değil.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Az önce markette bi turist bişiler almış adam 16 lira al bundan dedi kasiyere. Sonra euroya çevirmesini istedi sanırım. Adam 1 euro dedi. Turist şaşırdı. 1 euro mu falan diyo .s.s moralim bozuldu şu an .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kötü haber alınca da gülüyorum artık.
Dibin de dibini gördüğünü zannedince daha kötüsü de varmış diyorsun.
Hayat bazen karadelik gibi, dibinin ya da zirvesinin sınırını göremiyorsun.

A accayipsin evrencim. Anlaşma yapamadık bir türlü seninle. Şartlarda anlaşsaydık ve ben hiç yan çizmeseydim iyiydi. 🙂🙃

pumpkin🌸

Elmas Üye
Bugün 16:30 dişçi randevum vardı. İşyerinde de yoğundum işlerimi bitirip yetişcem diye resmen koşarak çalıştım. Yarım saat kala aradılar yoldayken bir saat erteleyebilir miyiz 🤦‍♀️ Sonuç hala bekliyorum .s.s hayır bu randevu için 4 defa teyitleşmiştik dün de arayıp hatırlattılar, çok profesyonelce gerçekten .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
Nan o değil de 6 ay sonra ameliyat olabilirmişim tüm hayallerim yıkıldı .s.s diş macunuyla dişime masaj yapcakmışım allam ne dişmiş ne etmiş yarappiiimmm 🤦‍♀️ Ve damaktan daha derin ve büyük parça alınması gerekiyormuş .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Nan o değil de 6 ay sonra ameliyat olabilirmişim tüm hayallerim yıkıldı .s.s diş macunuyla dişime masaj yapcakmışım allam ne dişmiş ne etmiş yarappiiimmm 🤦‍♀️ Ve damaktan daha derin ve büyük parça alınması gerekiyormuş .s.s
Neyi var tam olarak dişinin çiçeğim 🍭

Üst Alt