Kuzenim yazmış kardeşimBu holy hayırdır bütün konulara mesaj atmış noluyoz kardeşlim hesabın mı heklendi?
Kuzenim yazmış kardeşimBu holy hayırdır bütün konulara mesaj atmış noluyoz kardeşlim hesabın mı heklendi?
bu mükemmel klişeyi de bize yaşattığın için sağolasınKuzenim yazmış kardeşim
Ne demek kardeşim her zamanbu mükemmel klişeyi de bize yaşattığın için sağolasın![]()
Bu tip akrabalarım var biz çay içmeyiz çay hiç demleyiz diyip bize gelince çaya dair tüm açliğina 3 büyük boy çaydanlikla bastırangillerKadın 6 kişiye g.t kadar demlikte çay yapmış.
Hakarettir bu.
Her isteyene mi?şimdi şöyle ilkkancım, zorunluluk değil elbette elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim demiştim.
Edit: buldum isteyene veriyorumlinki
Pis cimriler!Bu tip akrabalarım var biz çay içmeyiz çay hiç demleyiz diyip bize gelince çaya dair tüm açliğina 3 büyük boy çaydanlikla bastırangiller
Minnacık çaydanliğa demedikleri çaylar yetsin diye bulanık bulanık doldurup çoğu kişi birer bardak anca içebiliyor
Çaya şunu yapmamalilar ya
Her isteyene mi?
Ee pahalı çayPis cimriler!
O değil de çay içerken kendimi zengin hissetmem nasıl bir psikolojinin ürünü acaba? : )))
Türkiye'de yasiyorsun ve cay iciyorsun iste. Daha ne olsun bence de zenginlikPis cimriler!
O değil de çay içerken kendimi zengin hissetmem nasıl bir psikolojinin ürünü acaba? : )))
Tüm "de" eklerini yanlış yazdın, farkında mısın?Türkiye de yasiyorsun ve cay iciyorsun iste. Daha ne olsun bencede zenginlik
Telefondayim yazdigima sukret sen 😁Tüm "de" eklerini yanlış yazdın, farkında mısın?![]()
Hoşbuldum Chen sağol. Tam mevsimi kırlarda bayırlarda Heidi gibi dolanmak için.. Reçelini ilk defa duydum.@Morsalkım hanım hg
Geçen otobüste çok güzel Bi kız gördüm elindeki çantada bir sürü morsalkım vardı
Reçeli oluyormuş ben ilk kez duydum ya benim kuzenin eski okulunun bahçesinde hep vardı Bi tane çaldim bileydim çökerdim bahçeyeçünkü ilk kez öğrendim reçeli olduğunu
Benim kardeşim tahminen 6 yaşinda filandıŞu yürüyen merdivenlerde bi olay olmuştu merdiven bi kişiyi mi iki kişiyi mi içine çekmişti o olayı gördüğüm günden beri yürüyen merdivenlere bindiğimde ellerimi hemen köşelere atarım ve asla bırakmam bir şey olursa kendimi yukarı çekebilmek için travmaaaaaaaaaaaaaaaaa travmaaaaaaaaaaaaaaaaa
Her çiçek tanesinin içindeki beyaz şeyi çıkartıp güzelce yıkadıktan sonra gül reçeli yapar gibi pişiriyormuşsun sonra da ertesi gün güneşte bekletiyormuşsun çiçeğimHoşbuldum Chen sağol. Tam mevsimi kırlarda bayırlarda Heidi gibi dolanmak için.. Reçelini ilk defa duydum.
Ben Bi tane adam gördüm nezle olmuş sümüğü su kıvamında sürekli eline siler gibi yapıp alnından terini firlatan çiftçi gibi şlaps diye firlatıp o trabzanlara dokunuyordu sonraBir de pis oralar ya.
Iyyy mikrop yuvası. Millet nerelerine değip de oralara sürüyor ellerini.
Yooo ben yapamam reçel diye kullanamam.Her çiçek tanesinin içindeki beyaz şeyi çıkartıp güzelce yıkadıktan sonra gül reçeli yapar gibi pişiriyormuşsun sonra da ertesi gün güneşte bekletiyormuşsun çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.