Hayatımız da öyleSelam gençler.
Aaa gece olmuş, hatta yarın olmuş, birazdan bugün dün olacak...
Gün ne ara bitti?!
Geçmeyen vakitler var gibi bazen ama bakıyoruz her şey bitmiş
Hayatımız da öyleSelam gençler.
Aaa gece olmuş, hatta yarın olmuş, birazdan bugün dün olacak...
Gün ne ara bitti?!
Bu tip akrabalarım var biz çay içmeyiz çay hiç demleyiz diyip bize gelince çaya dair tüm açliğinı 3 büyük boy çaydanlikla bastırangillerKadın 6 kişiye g.t kadar demlikte çay yapmış.
Hakarettir bu.
Senin vaktin geçmiyor diye, biz neden link vermek zorundayızselam, "gibi" dizisi izleyebileceğim bi link verin yaa vakit geçmiyo![]()
şimdi şöyle ilkkancım, zorunluluk değil elbette elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim demiştim.Senin vaktin geçmiyor diye, biz neden link vermek zorundayız![]()
@HolySpectre bu lafı bana desen büyük kavga çıkarırdım.dddddd
şimdi şöyle ilkkancım, zorunluluk değil elbette elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim demiştim.
Edit: buldum isteyene veriyorumlinki
View: https://www.youtube.com/watch?v=iMy3D5HV_f4&ab_channel=Sad%C4%B1kAhmetS%C4%B1npari
söyleyeceklerim bu kadar :d
Ben tam olarak o gozle bakmamakla birlikte, cozebilecegim bir seyse kendime hakim olamiyorum .dddBurası senin diye her sorunu çözmek zorunda mısın? Hı? : ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.